Elfde editie Zevenhoven On Wheels

Zevenhoven – Het derde weekend van september (zaterdag 16 en zondag 17) staat dit jaar weer volop in het teken van spannende manches tijdens het Autocross en Motocross evenement van de regio: Zevenhoven On Wheels!

Arie_Bon_Photography-81

Archieffoto van het onderdeel autocross in 2015 (Foto: A. Bon)

Dit openbare cross evenement aan de Achterweg in Zevenhoven (Z-H) staat garant voor spectaculaire races en wordt dit jaar voor de 11de keer gehouden.

Op zaterdag 16 september 2017 wordt de Autocross gereden in verschillende klasses w.o. Standaard 1600CC – 2000CC – Kevers – Sprinters – Rodeo – Stockcar F1 – Dames klasse en Vrije Standaard. Als afsluiting wordt de Superfinale en Afvalrace gereden.

Op zondag 18 september 2016 worden de Quad- en Motorcrosswedstrijden gereden onder auspiciën van de KNMV. Hiervoor zijn verschillende klassen per leeftijdscategorie en voor ieder niveau inclusief een Superklasse!. De winnaars gaan naar huis met een van de felbegeerde bekers.

Live optredens

Op zaterdagavond is er tussen al het cross geweld een gezellig feest in de grote tent op het festival terrein. Dit jaar zijn er een live optredens van Plork en de Aannemers en in het voorprogramma staat de Normaal coverband Doe Normaal Joh. Het geheel wordt aangekleed met muziek van het DJ Ashley.

Inschrijven en informatie

Inschrijven voor de wedstrijden van Autocross of Quad-en Motorcross kan op de website www.zevenhovenonwheels.nl (inschrijvingen sluiten op 11 september 2017 of eerder indien de inschrijving vol is).

Kaarten voor de feestavond en Dagkaarten zijn nu ook al in de voorverkoop verkrijgbaar op de website www.zevenhovenonwheels.nl. Hier kun je ook terecht voor passe-partout kaarten en meer informatie over dit evenement.