Elckerlyc en Roelevaer winnen In Up Go scholenvolleybaltoernooi

Kaag en Braassem – Al een jarenlange traditie is het scholenvolleybaltoernooi wat de evenementencommissie van  volleybalvereniging In Up Go in de herfstvakantie voor de groepen 5/6 en 7/8 van de plaatselijke scholen in sporthal De Tweesprong organiseert. Zo ook dit jaar.

dsc03664-custom

Er werd gespeeld op 2 verschillende niveaus, conform de spelregels van het minivolleybal (Cool Moves Volley). Alle kinderen waren de hele ochtend lekker sportief bezig en er werd leuk samen gespeeld. Tijdens het toernooi kregen de kinderen limonade en een cupcake (met 50 jaar In Up Go) en bij aanvang had elke deelnemer een lootje voor de loterij gekregen, waar bij weer leuke prijsjes te winnen waren. Aan het eind van de ochtend waren de winnaars bekend. Bij de groepen 5/6 waren de Pro’s van de Roelevaer de sterkste en bij de groepen 7/8 de volleygirls (stiekem toch jongens) van de Elckerlyc.

 

Vond je dit toernooi erg leuk en zou je ook wel willen volleyballen? Elke maandag om 17:30 uur trainen de mini’s in sporthal de Tweesprong en ben je van harte welkom! Iedereen mag 3x gratis meetrainen.

Artikel bron: In Up Go