EG1 ongeslagen kampioen

Roelofarendsveen – Zaterdag 8 april was het zover, de allerlaatste polowedstrijd van dit seizoen voor het EG 1 team van Z&PC Alkemade. Het gouden team van Z&PC Alkemade bestaat uit: Steef Klein, Jibbe vd Meer, Seth Kennis, Maira Vrolijk, Tim van Beek, Abel vd Geest, Zakariya Boukayssi, Tess van der Meer en Jet van der Meer, en deze waterratten worden begeleid door Bart van Es en Patrick van der Meer.

De meeste van het team spelen al een paar seizoenen bij Z&PC Alkemade en hebben inmiddels al wat ervaring in het water. Vorig jaar werd dit team kampioen. Zouden ze dit seizoen het ook waar kunnen maken? Ja dus en hoe? Ongeslagen kampioen. 18 wedstrijden gespeeld, alles gewonnen, 321 doelpunten voor en 17 tegen. Dat zijn echte kampioenen.

De tegenstander dachten dat ze slim waren om bij het opzwemmen hun sterzwemmer in te zetten, maar onze Tess was hem slimmer af, en Alkemade begon goed aan de wedstrijd. Er werd een hoop gespetterd en gepast, maar pas na een minuut of 2 was er een score aan de kant van Alkemade. Jeetje de druk ging een beetje van de ketel. De spanning bleef aanwezig want het stond bij de rust pas 0-2 voor Alkemade. Je merkte het aan beide kanten dat het allemaal niet verliep zoals ze wilde. Er lag heel goed te keepen bij Alkemade, Steef hield de ballen goed tegen, maar de andere keeper werd zenuwachtig, er kwam bij Alkemade nog een keepers wissel zodat Steef ook zijn ei nog even kwijt kon, en dat deed hij . 0-3 en 0-4 was voor zijn rekening. Ja hoor er kwam eindelijk wat meer rust in het team. Maar goed het was nog niet gedaan. De tegenstander liet zich niet kennen en vocht tot het einde. De nul ging ook bij hen weg, en dat werd de uiteindelijke eind stand 1-4 voor de kampioenen van Z&PC Alkemade.

EG1

Wedstrijdstatistieken: Tim 17 wedstrijden 46 doelpunten, Maira 16 wedstrijden 4 doelpunten, Zakariya 17 wedstrijden 25 doelpunten,  Abel 14 wedstrijden 20 doelpunten, Seth 16 wedstrijden 39 doelpunten, Steef 18 wedstrijden 41 doelpunten, Tess 18 wedstrijden 74 doelpunten, Jet 18 wedstrijden 35 doelpunten, Jibbe 17 wedstrijden 37 doelpunten

Artikel bron: KenBnieuws