Een feestje op zaterdagavond 21 april in Café Heemskerk (Jan Punt)!

Eet en feest mee voor KiKa.

Sommige van jullie hebben het wellicht al gehoord, of gelezen op Facebook, maar sommige wellicht ook niet: Yvonne van Klink-Pecht gaat in november 2018 de marathon van New York lopen! Yvonne loopt deze marathon niet alleen voor zichzelf, maar ze wil er graag een goed doel aan verbinden, dit is KiKa geworden. Je kan op haar Facebook pagina: https://www.facebook.com/yvonnerunsforkika/ alles lezen over haar motivatie om daadwerkelijk een marathon te gaan lopen. Je kunt hier ook lezen hoe de training haar tot nu toe afgaat. Om in New York voor KiKa te mogen lopen, moet er een sponsorbedrag van € 5.950,- opgehaald worden. Daar is ze zelf al heel hard mee aan de slag! Maar het is nogal wat want, oh ja er moet ook een marathon gerend worden en dus hard getraind worden. Kortom!

We hebben met een paar meiden bedacht om Yvonne te helpen om het resterende bedrag te gaan ophalen middels een: Amerikaanse Feestavond!
Iedereen die zin heeft in een feestje is welkom, denk aan je partner, je buurvrouw óf man, beide mag ook, je (schoon)moeder… dus echt iedereen. Er is zelfs een diner mogelijkheid voorafgaand aan het feest, dus aan alles wordt gedacht. Komen jullie ook? Mocht je helaas niet kunnen komen, maar wil je dit prachtige doel wel graag steunen? Dan kan dat hier: https://www.runforkikamarathon.nl/yvonne-van-klink-pecht.