Een dag om nooit te vergeten!

Een echte Individuele Super Droomdag,voor een gezin uit Deurne op uitnodiging van Stichting Droomdag. Aanleiding van deze dagen is de ziekte van één van de ouders in het gezin.

Van de ene verassing naar de andere verassing voor een gezin uit Deurne.

Het Droomdaggezin werd ‘s ochtends door twee vrijwilligsters van Stichting Droomdag verrast met een heerlijk zoet ontbijtje. Vervolgens kwam er een blauwe Buick Hudson voorrijden. Daarin werd het gezin naar het PSV Stadion gereden. De kinderen werden verrast met prachtige kleding .In het stadion werden ze hartelijk ontvangen door Harm Oppers en…. de beste vriend van het Droomdaggezin! Een rondleiding in het museum, en zelfs in de slaapkamer van Phoxy en de douches van het eerste, een potje voetbal met papa, een heerlijke lunch en een leuk kadootje (mini phoxy) voor de kinderen maakte deze ochtend helemaal te gek!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Bij het vertrek bij PSV bleek er een Ford Fairlane klaar te staan om het gezin naar de Efteling te brengen. Vrijwilligers van Stichting Droomdag mochten deze auto zelf rijden en dus was een personenbusje deze dag niet nodig. Wat een bekijks en wat een leuke reacties, de achterbank sliep zelfs erg lekker. In de Efteling is het hele sprookjesbos doorgelopen, in het licht maar ook in het donker. Magisch en heel erg mooi. Wat een dag, en nog niet eens afgelopen.

foto_4_isd_8_december_20161

Vanaf de Efteling was het een klein stukje naar Het PanneKoeckershuys in Den Hout waar de opa en oma”s, vriendin en vriend van het gezin ze zaten op te wachten. Wat een ontvangst. De kinderen mochten ook hier verkleedkleding uitzoeken en werden geschminkt. Eigenlijk geen tijd om te eten want er was hier zoveel leuks te doen. Een heus piratenmenu en prinsessenmenu heeft toch de aandacht getrokken en met zijn allen heerlijk genoten van een heerlijke pannenkoek en het bij elkaar zijn. Nu dit leek toch wel de laatste verassing van de Droomdag te zijn, maar niets was minder waar.

Met enige vertraging kwam er ook nog een mooie witte limousine voorrijden. Dat het de bedoeling was dat iedereen hiermee naar huis zou gaan was een superverrassing. En iedereen mocht meerijden. Nog even lekker champagne ontkurken en napraten in de limousine. Dat was toch wel een mooie afsluiting van deze Individuele Super Droomdag! Thuis stond er nog een mooi kerstpakket en kaaspakket klaar. Kindjes lekker naar bed en dromen op het Droomdagkussen…Pappa en Mamma nog even napraten of dit alles een Droom was of werkelijkheid….Stichting Droomdag, samen dromen we verder….