Drugs in de polder

Leimuiden/regio – Er was vrijdag 17 februari nogal wat tumult bij de rotonde van de provinciale weg en de Vriezekoopseweg.

inval

(foto Facebook Politie Kaag en Braassem)

Niet bij Balder, maar juist in de boerderij daar tegenover deed de politie een zogenoemde instap,  vanwege drugshandel.

Politieteam Nieuwkoop – Kaag en Braassem heeft vrijdag 17 februari onder leiding van de rechter-commissaris een instap gedaan in een boerderij aan de Vriezenweg. De politie had informatie over vermoedelijke drugshandel vanuit het pand en heeft daar eerst onderzoek naar gedaan.
Afgelopen weken hebben agenten geconstateerd dat er veel personen in de avond- en nachtelijke uren aan de deur kwamen die het vermoeden van drugshandel versterkten. De bevindingen uit het onderzoek naar drugshandel leidde nu naar deze instap. De politie trof in het pand, behalve verdovende middelen, ook versnijdingsmiddelen aan. De drugs, versnijdingsmiddelen en gegevensdragers zijn in beslaggenomen voor verder onderzoek.
Tijdens de instap werden een 29-jarige man uit #Leimuiden, een 36-jarige man uit Lisse en een 31-jarige man uit Abbenes, aangehouden. De politie doet nader onderzoek naar de verdachten en de drugshandel.