Drie cursussen FlowerAcademy

Regio – De economie groeit stevig en de export van bloemen en planten ontwikkelt zich positief. Investeren in personeel wordt steeds belangrijker. Niets doen is geen optie. In september starten er 3 cursussen bij Floweracademy.NL

bloem

In 6 weken alles over assortiment snijbloemen (dinsdag 12 september)

Deze cursus is voor iedereen die in korte tijd alles wil weten over het totale assortiment snijbloemen. Op 6 dinsdagmiddagen in Aalsmeer, van 13.30 tot 16.30 uur, komen alle productgroepen aan de orde, inclusief de snijbloemenvoeding- en informatieketen.

Cursus assortiment kamerplanten (dinsdag 12 september)

Deze cursus is voor iedereen die in korte tijd alles wil weten over het totale assortiment kamerplanten. Op 6 dinsdagmiddag- en avonden komen alle plantenfamilies en hun kenmerken aan de orde. De cursus wordt gegeven in Aalsmeer op de Cultra van 17.00 – 20.30 uur.

Category management start 13 september

De afzet van bloemen en planten via “de retailkanalen” stijgt door heel Europa. Volop kansen als je weet hoe category management werkt. Een korte, krachtige cursus van 6 lessen die start op woensdag 13 september van 19.00  – 22.00 uur in Roelofarendsveen.

Meer informatie over deze cursussen is te vinden op de website van www.floweracademy.nl. Alle cursussen van Floweracademy.NL zijn ook in-company te verzorgen.