Divers 112 nieuws

Regio – Op maandag 24 juli heeft de Politie Kaag en Braassem in Rijnsaterwoude de auto van een 46 jarige pool in beslag genomen. De man werd voor de 3e keer betrapt op rijden zonder rijbewijs.

Een auto die al langere tijd geparkeerd stond op het Veenderveld in Roelofarendsveen is, in opdracht van de belastingdienst weggesleept. De auto was niet verzekerd en de APK was verlopen. BRL B.V. heeft dit klusje op vrijdag 28 juli geklaard.

In de nacht van 28 op 29 juli zette de politie bij Rijnsaterwoude een auto aan de kant omdat er een lamp kapot bleek te zijn. De bestuurder bleek ook onder invloed van drugs, waarna proces verbaal is opgemaakt.

Op 29 juli reed een 20 jarige bestuurder uit De Kwakel in Bilderdam met dit voertuig. Aangezien de man alleen rijbewijs B had, kreeg hij een bekeuring.

Op 31 juli werd de politie opgeroepen voor een verdachte situatie aan het Amstelland in Roelofarendsveen. Er zou een man, gekleed met oa een zwarte jas en een grijze muts, zich verdacht gedragen. De politie is ter plaatse gegaan, maar heeft niemand/niets aangetroffen.

Op 1 augustus werd de brandweer van Rijpwetering opgeroepen voor een melding van een dier te water langs de N445. Ter plaatse werd echter niets aangetroffen en kon men onverrichter zaken retour kazerne.

Op 1 augustus rond middernacht werd de politie opgeroepen voor een melding van een verdachte situatie aan de Achterweg in Nieuwe Wetering. Ook hier is de politie ter plaatse gegaan en ook hier is niets aangetroffen. Blijft u toch vooral melden. De politie rijdt liever een keer voor niets dan dat er wel iets is en ze het achteraf horen. Bij verdachte situaties belt u ALTIJD 112!!!!!!

Artikel bron: 112Nieuws Politie KenB en KenBnieuws