Diner Dansant op 12 november

Roelofarendsveen – Zaterdag 12 november organiseert Restaurant Hof van Alkemade samen met de muzikanten van Qizum een Diner Dansant. Een volledig verzorgde avond uit met een driegangendiner, afgewisseld met live (dans)muziek van Qizum voor iedereen uit de regio die van stijldansen houdt.

hof-van-alkemade

Restaurant Hof van Alkemade serveert een heerlijk diner, Qizum zorgt voor sfeervolle muziek en er is een gezellige dansvloer. Qizum is een enthousiaste groep muzikanten met een breed muzikaal repertoire, zij spelen tijdens het Diner Dansant onder andere wals, foxtrot, rumba en Zuid-Amerikaans. Heerlijke muziek om op te dansen en om naar te luisteren.

Vanaf 17:00 uur is er een welkom met een amuse. Om 17:30 uur opent het diner dansant met een welkomstwoord en de eerste dansnummers. Het voorgerecht wordt rond 18:00 uur geserveerd. Tussen de gangen is er volop gelegenheid om lekker te dansen of te genieten van de muziek. Qizum speelt tot ongeveer negen uur. Het belooft een gezellige avond te worden. Meer informatie vindt u op: http://www.hof-van-alkemade.nl/hof-van-alkemade/specials

• Locatie: Restaurant Hof van Alkemade, Schoolbaan 2a, Roelofarendsveen

• Aanvang: 17.00 uur

• Entree: € 27,50, inclusief diner, exclusief drankjes.

• Uitsluitend op reservering, reserveren is mogelijk tot 9 november 2016.

Reserveren via: T: (071) 573 02 31 of E: info@hof-van-alkemade.nl

Artikel bron: KenB nieuws