Dereck Haye wint 7e editie van het Shockwave Liemeer Open.

Onder mooie doch winderige weersomstandigheden (windkracht 4 – 5) en met een baan in uitstekende conditie vond zondag 1 oktober het Liemeer Shockwave Open plaats.

Het Open op Golf & Countryclub Liemeer is inmiddels een traditie aan het einde van het seizoen. Dankzij het sterke deelnemersveld, de uitdagende weersomstandigheden en de bijdrage van de vele sponsoren en vrijwilligers is het weer een prachtig evenement geworden. Door de extra inspanningen van de greenkeepers lag de baan er uitstekend bij en de greens waren in topconditie.

Met trots kunnen wij melden dat dit jaar het sterkst bezette toernooi van de afgelopen 7 jaar was. Daarnaast streden ook de oud-winnaars mee voor de Black Jacket en de hoofdprijs, een geheel verzorgde golfvakantie inclusief greenfees voor 2 personen en auto huur naar El Rompido in Zuid Spanje aangeboden door 3D Golfvakanties.

De eerste speler die een Hole-in-One zou maken op hole 7 kon een door Van der Louw Tweewielers aangeboden elektrische scooter winnen! De speler die als eerste een Hole-in-One zou maken op hole 17 kreeg een heel weekend een door Hans Severs BMW aangeboden auto ter beschikking. Helaas zijn beide prijzen er niet uit gegaan.

Grote winnaar was Dereck Haye, die met score van72 slagen, level PAR, de eerste prijs binnensleepte. De runner up was Marcel Roelofsma, oud winnaar.

file-2 verkleind

Dereck Haye: “ Ik heb genoten van deze wedstrijd die zo professioneel is georganiseerd. Dank aan alle sponsoren en vrijwilligers en complimenten voor het werk van de greenkeepers. De baan lag er fantastisch bij. Gaaf dat ik in dit sterke deelnemersveld als winnaar uit de bus ben gekomen”.

Alle deelnemers waren vol lof over de uitstraling en organisatie van de totale dag en zien al weer uit naar de editie van 2018.