Derde bijeenkomst TOP-traject ESW voor locatie Gerardusschool

Kaag en Braassem – Op 6 september is de terugkoppelmarkt over de locatie Gerardusschool in het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. De bijeenkomst start om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. De bijeenkomst is onderdeel is van het Traject omgevingsparticipatie (TOP). U bent van harte uitgenodigd namens Stichting MeerWonen en de gemeente Kaag en Braassem voor de terugkoppelmarkt.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens het creatief atelier op 5 juli was de oogst twee modellen voor de mogelijke invulling van de locatie. Per groepje is toen een model gemaakt. Deze modellen zijn door bureau KAW vertaald naar een globaal stedenbouwkundig plan. Er is onder meer gekeken naar de  oriëntatie van de appartementen, parkeren, buitenruimte en daglichttoetreding.

Tijdens de terugkoppelmarkt presenteert bureau KAW de concept-plannen. Ook is er dan een 3-D versie beschikbaar. Tijdens de bijeenkomst gaan we in groepjes met elkaar in gesprek over de ingebrachte kansen en zorgen tijdens de startmarkt. Doel is het komen tot een zo breed mogelijk gedragen nieuwe invulling van de locatie.

Aanmelden is niet nodig. We zien u graag op 6 september!

Artikel bron: gem KenB