De wedstrijd WVC-Purmerland die nooit een wedstrijd werd.

Oude Wetering – WVC de Purmers blijven op het land en komen niet naar de Veen
We waren er klaar voor de apotheose van ons seizoen.
1. We speelde gelijk met Heren 1 thuis dus het was gezellig druk langs de lijn.
2. We wilde Anne van der Meer een mooie afscheid wedstrijd geven.
3. De Kennemers verloor eerder op de dag van Hillegom dus nacompetitie kon opeens nog.
4. Het was prachtig weer.
5. Na afloop met de Limousine naar Rijswijk worden gebracht waar we gezellig zouden gaan uit eten, een mooier einde met 18 stralende meiden was toch niet denkbaar of wel ?
We begonnen goed aan de wedstrijd, we gaven niets weg Marin van Heiningen met haar mooie rode jurk verdedigt uitstekend, Marin of Stefanie vd Gragt wij zien geen verschil bij beide krijgt geen enkele spits een kans. We gaan in de aanval, over rechts flits er wat vandoor met een oranje achtige gloed, is het Shanice vd Sande ? Nee deze heeft geen lippenstift op, dus dan is het onze Esmee Schrama…. Een mooie voorzet maar Renee van Veen staat niet op te letten, die heeft meer belangstelling voor het eten op ander mans bord, als je even weg loopt is je bord leeg…waar laat ze het ?
We gaan verder Nina Hoogenboom met haar zwarte jurkje verdeelt het spel, wie heeft een betere trap Sherida Spitse of Nina wij weten het niet. Er moet een wissel komen Dian Huigsloot is door haar hakken gegaan en moet er uit. Lynn Bouwmeester in het wit komt er in. Even later is het rust 0-0.
We hebben een goal nodig dus in de 2e helft gaan we gokken met Anne Kammeraat en Jolien Paulus, de inzet is hoog, maar het levert nog geen winst op, dus dat wordt de rest van de week droog brood eten. Onze in het zwarte jurkjes gehulde backs komen steeds meer op, zeker Marinka van Scheppingen gaat op zoek naar die ene tomaat. Mariska van Berkel en Vivianne Miedema , je geeft er bij beide in de wedstrijd soms geen cent voor hoe ze er bij lopen, maar als dan die kans in de 16 meter er is dan fleuren ze op als de mooiste bloemen.
De tijd tikt door er is nog maar een paar minuten te gaan, het zal toch niet ? Daar komt een mooie aanval via Anna Spruit, ons trainingsbeest heeft nog lucht voldoende om Shanna Huigsloot in de diepte te sturen, haar voorzet, en daar is Isabelle van Hofwegen, die met een prachtige hakbal de bal in het net doet verdwijnen, wie is er sierlijker, eleganter Lieke Martens of onze eigen Isabelle ? Bente Wesselman en Nienke Bakker zijn op slag weer helemaal hersteld en vliegen het veld in wat een mooi einde van het seizoen…
Dan doen we onze ogen open en zitten we in een rijdende Limousine op weg naar Rijswijk, en zegt Kelly v/d Tang: echt vervelend dat Purmerland niet is komen opdagen!

Artikel bron: WVC