De laatste week aanmelden snel internet

Kaag en Braassem – U bent als ontvanger van deze nieuwsbrief al ingeschreven of u heeft uw interesse kenbaar gemaakt daarvoor. We gaan nu de laatste formele campagne week in.

Wij willen op 30 april boven de 50% zitten, het absolute minimum om in gesprek te komen met marktpartijen voor de aanleg van snel internet in de buitengebieden.

Om meer keuze te krijgen moeten we echt door naar de 60%.

Eenmalige en laatste kans

Dit initiatief waarin we de behoefte peilen en bij voldoende belangstelling er voor zorgen dat in het hele buitengebied glasvezel aangelegd wordt is een unieke eenmalige kans om dit te realiseren. Wanneer we niet boven de grens van 50% uitkomen rondom 30 april, dan is de kans groot dat er nooit echt snel internet komt in onze buitengebieden, vergelijkbaar met wat de dorpskernen nu hebben.

snel internet

Hulp gevraagd.

We hebben het al eerder gevraagd, maar we kunnen in de laatste week echt alle hulp gebruiken om de minimaal noodzakelijk 180 laatste inschrijvingen binnen te halen.

U kunt ons heel gemakkelijk helpen. Vraag uw buurtgenoten om zich in te schrijven. Help ze eventueel met inschrijven en vertel over de gevolgen voor uw gemeenschap in de toekomst als deze gemeenschap geen snel internet krijgt. Deel deze nieuwsbrief in whatapp buurt apps, via dorpsraden, LTO of andere belangengroepen die dit initiatief ondersteunen.

Meer info op: http://mailchi.mp/snelinternetbuitengebied/snel-internet-buitengebied-kaag-en-braassem-de-laatste-week

 

Artikel bron: DICO