DHH zoekt deelnemers gelegenheidskoor kerstconcerten

Hoogmade – Na het succes van afgelopen jaar organiseren we opnieuw twee unieke kerstconcerten met een groot gelegenheidskoor.

Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen? Meld je dan snel aan via kerst@deheerlijkheidhoogmade.nl en vermeld je naam en e-mail adres en/of telefoonnummer!

Meedoen kan individueel maar het is natuurlijk ook erg gezellig om dit samen met je partner, gezin, familie, vrienden of vriendinnen te doen. Ervaring of leeftijd is geen vereiste en iedereen is welkom. Je hoeft hiervoor geen natuurtalent te zijn. Onder motiverende leiding van dirigent Ton van Overdam oefenen we samen om dit voor elkaar te krijgen. Grijp deze unieke kans om samen met het orkest van DHH een spetterend kerstconcert te geven!

Opgeven voor dit gelegenheidskoor kan tot 21 november, deelname is gratis

Om tot een goed concert te komen, zijn eind november / begin december drie repetities ingepland met het koor. Deze repetities zijn op dinsdagavond 28 november, woensdagavond 6 december en dinsdagavond 12 december in Hoogmade. Aanvullende informatie hoor je van ons.

De concerten zijn op zondag 17 december: ‘s middags in Woubrugge en ‘s avonds in Hoogmade. Het wordt een bijzondere “Kerst-Sing-in”, met Engelse kerst-popsongs en Nederlandse kerstmuziek die iedereen kent.

Ben je écht niet muzikaal? Of lees je deze aankondiging net te laat, zet dan 17 december in je agenda om te komen luisteren en aan te moedigen. Om 13:30 uur in Woubrugge (Dorpskerk aan de Comriekade 7) en om 19:00 uur in Hoogmade (OLV Geboortekerk aan de Kerkstraat 57).

Artikel bron: DHH