De eerste koper Superlot is over de dam

Roelofarendsveen – Als eerste (net als vorig jaar) hebben wij Wesselman Flowers (Joost Wesselman) bereid gevonden om een SUPERLOT aan te schaffen. Joost en ondergetekende hebben het symbolische SUPERLOT inmiddels getekend! Wij bedanken ‘onze’ Joost hartelijk voor de aanschaf van dit eerste lot en gaan er vanuit dat als er een schaap over de dam is ………..

superlot

We zijn weer van start gegaan met de verkoop van de zogenaamde SUPERLOTEN uit de bekende jaarlijkse Grote Club Actie. Dit als zakelijke aanvulling op de verkoop van de ‘normale’ loten onder bezielende leiding van onze Grote Clubactiegroep.

Met de aankoop van een SUPERLOT schaft men in 1 keer 50 fysieke loten aan, die men als cadeautje kan weggegeven aan bijvoorbeeld klanten, relaties of personeel.

In principe zijn de SUPERLOTEN bedoelt voor de zakelijke markt, bedrijven die onze club een extra steun in de (financiële) rug willen geven door de aankoop van een SUPERLOT. Maar ook particulieren of teams die een dergelijk lot willen aanschaffen zijn wij natuurlijk graag van dienst. Bij verkoop van een lot (kosten €. 150,00) blijft er voor DOSR maar liefst €. 120,00 netto over, de marge voor onze club is dan ook geweldig. Daarnaast maakt DOSR als verkopende vereniging van SUPERLOTEN kans op een feest ter waarde van €. 5.000,00! Eerlijk gezegd is dat natuurlijk de werkelijk reden dat we deze loten verkopen.

Mocht u een SUPERLOT willen aanschaffen (of u hebt vragen, wil meer weten oid) dan verzoeken wij u graag te bellen of mailen met ondergetekende.

Ik sta u graag te woord!

Eugene Wesselman

Grote Clubactie DOSR