De Bult zoekt getuigen vernielers, we kunnen wel janken

Nieuwe Wetering  – Lieve mensen … we kunnen wel janken. Sterker nog: dat doen we ook.
Na het hartverwarmende succes van de crowdfunding voor de uitkijktoren trof een van ons vanmiddag dit trieste beeld aan op De Bult. Eerder deze week werd al een boompje op onbeschofte wijze van zijn kruin beroofd. Zo staat te lezen op hun facebook pagina.

vernieling 1vernieling

Nu is het insectenhotel uit de Vlinderidylle, dat wij van Stichting Groen Licht cadeau kregen, tegen de vlakte gehaald en het insectenhotel dat we met kinderen en vrijwilligers gebouwd hebben in de rustkuil is volledig met de grond gelijk gemaakt. Vrijwel alle picknicktafels zijn vernield. We onderzoeken nog of er meer schade is.

Dit maakt ons zo verdrietig omdat elke aanwinst op De Bult het resultaat is van heel veel inzet van enthousiaste vrijwilligers en omdat we nu eenmaal geen vette bankrekening hebben om uit te putten. Alles moeten we realiseren met giften en met inzet van vrijwilligers.

Liever besteden we niet veel aandacht aan dit soort nare dingen. Aangifte doen, oplossen en vrolijk doorgaan is onze instelling en dat doen we ook normaal gesproken. Dat gaan we deze keer natuurlijk ook doen, maar daar kunnen we het nu niet bij laten. Dus: WE ZOEKEN GETUIGEN.

We roepen iedereen op om ons te laten weten of je iets gezien hebt. Was jij deze dagen op De Bult? En was alles toen nog heel? Of was er al iets vernield? Heb je misschien zelfs personen gezien die iets deden wat deze schade tot gevolg had? Wat je ook maar weet, ook al lijkt het niets bijzonders, meld het alsjeblieft. Heb je iets gehoord, iets gezien? Laat het ons weten! Stuur ons een (persoonlijk) bericht via Facebook of mail het naar info@debult.com We zijn heel dankbaar voor elk stukje informatie.

Artikel bron: De Bult