De Beweeg Carrousel: nu ook voor alle senioren in K&B

Kaag en Braassem – Dat bewegen goed is, dat weet iedereen. Door samen te sporten kunnen gezellige contacten ontstaan, dat is ook bekend. Maar helaas is bewegen niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom is er nu de Beweeg Carrousel. Vanaf nu kunnen alle senioren uit Kaag en Braassem 4×5 weken gratis sporten om kennis te maken met de beweeg carrousel.

U heeft over de Beweeg Carrousel gehoord via Welzijn op Recept of langs een andere weg. De Beweeg Carrousel biedt een kennismakingstraject met verschillende sporten en sportverenigingen voor 55+. Gedurende 20 weken maakt u gratis kennis met 4 verschillende beweegacti­viteiten (Senior Fit fysiofitness, Aqua 50 Fit, koersbal en tafeltennis). Elke sport wordt dus 5 weken beoefend. Dat geeft u de gelegenheid om te kijken of dit echt wat voor u is.

Is het wel veilig?

Twijfelt u of u veilig mee kunt gaan doen, dan kunt u vooraf een Fitscan af laten nemen bij Fysiotherapie Alkemade, telefoonnummer 071-3313450. Er wordt gekeken wat uw conditie en inspanningsmogelijkhe­den zijn. Ook wordt gekeken naar eventueel aanwezi­ge klachten, waarvoor een advies meegegeven wordt voor het bewegen.

De Fitscan kan worden gedeclareerd bij de zorgver­zekeraar indien u voldoende verzekerd bent voor fysiotherapie in uw aanvullende verzekering.

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan de beweeg carrousel? Dan kunt u zich aanmelden via de infolijn: 071-3317967. Zij vertellen u welke activiteiten er op het programma staan voor de aankomende weken en wanneer u kunt aansluiten.

Artikel bron: Driemaster