De basis van het liberalisme

Grondig de basis van het liberalisme kennen? Graag nodig ik u van harte uit om deel te nemen aan de training Liberalisme I (een introductie). In deze training ligt het accent op kennismaking met de partij en het verkennen van de liberale kernwaarden. Zo ontstaat een goed beeld van de partij en haar beginselen en kunt u het liberalisme beter uitdragen. Het is daarom een goede basis voor ieder lid van de VVD, met of zonder politieke aspiraties!

Datum: woensdag 29 maart 2017
Tijd:  20.00 – 22.30 uur
Trainer: Arthur Kocken
Deelnemersbijdrage: 10,00 euro

Nodig een liberaal uit
Deze training is beschikbaar aan iedereen die liberaal denkt en voelt, ook als je (nog) geen lid bent van de VVD. Wijs daarom vooral liberale vrienden en/of familieleden op deze mogelijkheid. Voor hen geldt een deelnemersbijdrage van 12,50 euro.

Meld u zich uiterlijk woensdag 22 maart aan bij Rick van Well, bestuurslid Opleiding & Talentmanagement via opleidingen@vvdleiden.nl. Als er meer aanmeldingen zijn dan de capaciteit van de training toelaat, selecteren wij de deelnemers op basis van datum van aanmelding. Als er onverhoopt te weinig aanmeldingen zijn om de kosten te kunnen dekken, wordt de training geannuleerd. Nadat de inschrijving is gesloten, word u geïnformeerd over uw deelname, de locatie en het rekeningnummer.