Cursus category management

Regio – De vernieuwde cursus category management start op donderdag 1 juni van 17.00 – 21.00 uur en duurt 5 dagdelen.

logo flower

Tijdens deze cursus wordt in een korte tijd intensief aan de slag gegaan met category management. Met als doel een Retail-ready-concept succesvol te kunnen pitchen aan een category manager van een retailer. Tijdens de training wordt stap voor stap gewerkt aan een eigen case die de laatste avond wordt gepresenteerd aan de medecursisten. Dankzij de praktische handvatten tijdens de training ontwikkelen de deelnemers zich tot een volwaardige gesprekspartner van de category manager

Cursus ingangscontrole / kwaliteitsaspecten snijbloemen

Op woensdag 14 Juni start een intensieve en interactieve cursus Ingangscontrole en kwaliteit snijbloemen van 3 middagen van 4 uur.

Met een goede kwaliteitscontrole zijn veel problemen in de keten te voorkomen en zijn klanten uiteindelijk meer tevreden. Onderwerpen die ter sprake komen zijn: VBN- en klantspecificaties, voedings- en koel- en informatieketen, determineren van ziekten en plagen met behulp van de determinatietool, Botrytis etc. Communicatie om keurmeesters van de veiling of controleurs van klanten beter te woord te kunnen staan zijn ook onderdeel van de cursus. In deze korte, intensieve training worden kwaliteitsaspecten besproken aan de hand van praktijkvoorbeelden. Met kwaliteit kun je je onderscheiden en is geld te verdienen!

Meer informatie over deze cursussen op de website van www.floweracademy.nl.