Cursus Category management start maandag 16 januari

Regio – De economie groet, de afzet van bloemen en planten via “de retailkanalen” stijgt in heel Europa. Volop kansen wanneer je meer weet hoe categorie management werkt. De cursus Category Management is vernieuwd, kort en krachtig, en aangepast naar de laatste trends en ontwikkelingen. De cursus start op maandag 16 januari van 17.00  – 21.00 uur in Roelofarendsveen met 5 opeenvolgende lessen.

floweracademy-small

In 5 lessen gaat de deelnemer onder leiding van de ervaren cursusleiders Lucas Jansen & Miranda Bakker. Doelen zijn het denken vanuit de consument en kunnen begrijpen van een categorieplan en het laten aansluiten van een concept of idee aan de wensen en de formule van de retailer. De deelnemers gaan actief aan de slag voor een specifieke retailer. Tevens komen aan de orde de consumententool, segmentatieonderzoek, landenrapporten en trends.

De cursus is bedoeld voor inkopers, verkopers, marketeers, kwekers en veredelaars. Door zelf aan de slag te gaan met category management, is er een grotere kans om een product op het schap te krijgen van de retailer.

Meer informatie over deze cursus kun je vinden op http://www.floweracademy.nl/nl/cursussen/retail-category-management-/

Floweracademy.NL is in 12 jaar uitgegroeid tot dè opleider in de gehele keten van bloemen en planten met zowel open cursussen als incompany-trainingen op het gebied van assortiment, kwaliteit, accountmanagement, marketing en marktverkenningen. Er zijn en worden cursussen gegeven in 21 verschillende landen en in vrijwel alle schakels van de keten en in alle segmenten.

Voor meer informatie kunt U een kijkje nemen op de website: www.floweracademy.nl. Aanmelden kan eenvoudig door een email te sturen.

Artikel bron: Floweracademy