Columnist schrijft voor Roy

Voor Roy Schouten ga ik morgen, dinsdag 21 februari, de hele werkdag adviseren, dichten en ‘columneren’. Dat begint die dag dan om 7 uur ‘s ochtends en eindigt om 17.00 uur ’s middags.
Voor bedrijven creëer ik voor 50€ een aantal bruikbare adviezen
Voor dames schrijf ik uit het hart een vlammend gedicht
Voor heren lever ik een op maat gesneden column

Ron van der Lem

Ik doe wat ik kan doen die dag; meer ligt niet in mijn vermogen. Richt massaal die dag (niet eerder en later, plus binnen de gestelde tijden) een email naar ronvanderlem@outlook.com met je naam, leeftijd, dorp, hobby’s, inhoud-voorkeur, evt. foto.
Morgen werk ik dus voor Roy. Waarom? Veender Roy heeft PPMS (Primair Progressieve Multiple Sclerose), een slopende variant van MS. Zijn enige kans om te genezen, is in een ziekenhuis in Israël. Daar kan Roy in maart terecht voor een revolutionaire behandeling van stamceltransplantatie in combinatie met chemotherapie. Een probleem: de behandeling kost €160.000 en die moet hij zelf betalen. De helft hebben we inmiddels binnen! Daarom een algemene oproep aan iedereen: werk één dag in je leven voor Roy. Alles wat je die dag verdient, doneer je aan de Stichting Crowdfunding voor Roy, www.crowdfundingvoorroy.nl. Of je nou freelancer bent, in loondienst werkt of een eigen bedrijf hebt: één dag inkomen afstaan, kan Roy beter maken.

Auteur: Ron van der Lem
Foto bron: Ron van der Lem