Cheque WVC voor All 4 All

Oude Wetering – Team All 4 All, bestaande uit Martin den Dekker, David Bokhorst, Arno Scheermeijer, Donavan Den Dekker, André Schreurs, Ger den Dekker, Koen Haegens, Louis Blauwhoff, Noah Hartog, Wim Ammerlaan en Marcel de Jong nemen deel aan Alpe d’Huzes. Om hiervoor geld in te zamelen hebben zij al een aantal evenementen georganiseerd. Zo kon er gedanst worden in Het Farm en was er een veiling. Toen de activiteitencommissie van SV WVC hoorde van dit goede voornemen van deze mannen(een aantal van hen zijn leden en vrijwilligers van WVC), besloten zij de opbrengst van de jeugdlotto van de maand mei te doneren. Ook werd er op de afgelopen familiedag een superronde gespeeld tijdens de bingo.

Dit alles resulteerde in een prachtig bedrag van €850,–. De cheque werd vandaag door René Koek en Hans Rodewijk van WVC overhandigd aan de Martin, Noah en Donovan van team All 4 all.

Wilt u team All 4 all ook steunen? Dat kan via onderstaande link: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/sponsor-team…

 

Artikel bron: KenBnieuws