Champions League op z’n Woutje Brugs

Woubrugge – Tijdens de Speelweek van Woutje Brugge is het voetballen van de jongste jeugd een vast onderdeel. ‘s Morgen de jongste jeugd van de groepen 1 en 2 en ‘s middags die van 3 en 4. Uiteraard werd gespeeld op het kunstgrasveld van vv Woubrugge met Evert van der Horst als begeleider met Sabine Haen als zijn assistent.

De jeugdige voetballertjes, meisjes en jongens, hadden duidelijk heel veel plezier in en het spelletje waar de olympische gedachte van meedoen is belangrijker dan winnen op een heel enthousiaste manier werd toegepast. Een verademing mede ook vanwege het ontbreken van een ‘echte’ scheids. Natuurlijk deed iedereen zijn of haar best onder gele goed weersomstandigheden maar heerlijk om te zien hoe ze allemaal hun best deden.

woutje (Small)

De groepen 1 en 2

Bij de jongste jeugd versloeg de Ajax met Alicja Loggen, Daan van der Linden, Elina Bal, Justin Gerritsen en Stacey Peerthen de winnaars van de teams Feijenoord, PSV en Vitesse. Bij de teams die ‘s middags het tegen elkaar opnamen was Valencia met Jens Swarts, Casey de Vos en Donald van Oosten te sterk voor Real Madrid, Barcelona en Atlético Madrid. Beide teams krgen als beloning een mooie doos lego.

woutje 1 (Small)

Het winnende team Valencia