Carnaval het thema van Halloween

Woubrugge – De Halloween spooktocht is op zaterdag 28 oktober met als “CARNAVAL”

Het aanmelden gaan we dit jaar per mail doen zodat er ook hele groepen aangemeld kunnen worden. Zet even in je mailtje bij “onderwerp” waarvoor je je in wil schrijven. Gebruik hiervoor de termen:

? Deelnemer(s)

? Schrikhuis

? Snoephuis

? Schrikpost

DEELNEMERS

Aanmelden kan vanaf 4 jaar, we gaan verdelen in 4 categorieën, 4-6, 6-8, 8-10 en 10+.

Dit is om te zorgen dat de allerkleinste geen enorme wandeling hoeven maken en het spel wordt aan de leeftijdsgroepen aangepast. We maken groepen van ongeveer 10 kinderen. Wil je graag je eigen groepje samenstellen dan geef je alle namen op in het e-mailtje met de leeftijden erbij en het telefoonnummer van een van de ouders. Het mooiste is als er voor de zelfgemaakte groepen gelijk begeleiding voor geregeld wordt, dus dat er een aantal ouders meegaan. Natuurlijk kan je je ook los opgeven en dan maken wij daar zelf groepjes van. Geef ook hierbij even de naam van uw kind op en een telefoonnummer van een van de ouders.

We starten om 18.00 met de jongste groepen. Dit jaar zullen de groepen door een nieuw systeem elkaar sneller opvolgen zodat de laatste groep uiterlijk 20.00 onderweg is en de eerste groepen weer terugkomen. Uiterlijk 23.00 zijn alle groepen weer terug op het Batehof. Deelname kost € 5,00 per kind. Hiervoor wordt je geschminkt en krijg je limonade en snoepjes, ook onderweg wordt hiervoor gezorgd. Aan het einde van de tocht krijg je van ons nog een heel leuk aandenken.

Aanmelden kan op:

Info@freakywoodbridge.nl

Het voldoen van de deelname zal plaats vinden op zaterdag 14 oktober van 13.00 tot 18.00 in Café de Jager. Hier worden ook de bandjes uitgereikt.

SCHRIKHUIS

Wil je dit jaar meedoen als Schrikhuis dan kan je je ook aanmelden via onze e-mail. Laat ons in je bericht je adres weten en voor welke leeftijdsgroepen jouw huis geschikt is.

SNOEPHUIS

Wil je dit jaar ook weer bezoek van de Halloween kids? Geef je dan op via onze e-mail. Vermeld hierin je adres dan komen de kinderen aan de deur!?

SCHRIKPOST

Uiteraard kunnen we niet zonder schrikposten. Zonder jullie kunnen we er geen leuk feest van maken. Wil jij dit jaar meedoen om de kinderen te laten schrikken en daarna een leuke afterparty meemaken? Geef je dan snel op via de e-mail. Wij hebben de schrikposten al in grote lijnen uitgedacht maar laten in overleg de uitvoering aan jouw over. Iedereen die zich heeft aangemeld wordt uitgenodigd voor een gezellige avond waarop we de posten gaan verdelen. Uiteraard mag jij zelf de leukste uitkiezen. Deze datum volgt binnenkort.

Dus nogmaals voor alle zaken kan je een e-mail sturen naar; Info@freakywoodbridge.nl

Artikel bron: Freaky Woodbridge