Campagne fietsverlichting

Kaag en Braassem – Als het langer donker is, is het belangrijk dat de verlichting op de fiets het doet. Fietsen in het donker zonder licht is immers gevaarlijk en het laat andere weggebruikers schrikken.

fietsverlichting

Op zaterdag 5 november wordt de jaarlijkse fietsverlichtingsactie in onze regio gehouden. Fietsers kunnen die dag ook in onze gemeente bij de plaatselijke rijwielhandelaren hun verlichting gratis laten controleren. Als reparatie nodig is, hoeft er alleen voor het materiaal betaald te worden; er wordt dus geen arbeidsloon gerekend. In de week na de actie, van 7 tot en met 12 november, geven de rijwielhandelaren nog 10% korting op reparatie aan de verlichting en op de verlichtingsmaterialen.

De fietsverlichtingsactie is een initiatief van de regiogemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en  Nieuwkoop, de politie, de Fietsersbond Alphen aan den Rijn e.o.

Meer informatie: www.fietsersbondalphenaandenrijn.nl

Op deze site kunt u bekijken of in uw woonplaats in de regio’s  Holland Rijnland en Midden-Holland één of meerdere rijwielhandelaren meedoen aan de regionale campagne.

Onderstaande plaatselijke rijwielhandelaren doen mee aan de actie:                                           Wallet Tweewielers, Dokter Stapenseastraat 30, Leimuiden                                                     De FietsMeerkreuk 36, Oude Wetering                                                                                Schouten Tweewielers, Langeweg 22, Roelofarendsveen                                                             A. van Raad, Batehof 3, Woubrugge

Artikel bron: Gem. KenB