Bourgondisch genieten van ’t Witte Goud

Kom van 9 t/m 14 mei naar Woubrugge voor Asperges in de Polder!
Van 9 tot en met 14 mei vindt bij Aspergehof Noordam te Woubrugge de tweede editie van Asperges in de Polder plaats. Eigenwijze Evenementen en Aspergehof Noordam hebben opnieuw de krachten gebundeld. Laat u verrassen door een zesdaags programma dat qua aankleding, culinair niveau en entertainment zijn weerga niet kent. Asperges in de Polder belooft uit te groeien tot een witgouden traditie, waarin de Koningin der Groente een prachtige hoofdrol speelt.

Het debuut van Asperges in de Polder was in 2016 een overweldigend succes, met ca. 800 gasten, verdeeld over vijf dagen. Daar doen we dit jaar nog een schepje bovenop, nu we het evenement hebben uitgebreid naar zes dagen.

Voor de culinaire invulling van het evenement mogen we weer rekenen op de medewerking van de crème de la crème uit het Groene Hart. De Florijn uit Nieuwerbrug vaardigt chef Brenda de Graaf af, voor het achtste jaar op een rij onderscheiden met de BIB Gourmand. Brasserie De Zalm, al eeuwenlang een drukbezochte pleisterplaats aan de Markt te Gouda, neemt ook weer een deel van het programma op zich. De nieuwste aanwinst voor het evenement is restaurant In den Doofpot, bekroond als het beste restaurant van Leiden, dat gedurende twee dagen zorgdraagt voor mooie aspergemenu’s. Bijzonder is ook de aanwezigheid van 24Kitchen Chef Giovanni Caminita, die op 14 mei invulling geeft aan de Domenica Italiana (Italiaanse Zondag / moederdag)

Alle avonden van Asperges in de Polder dragen een ander thema met bijbehorend entertainment. Tijdens de Jazzy Businessnight ontvangen wij Katelijne van Otterlo. De Groovy Night wordt muzikaal aangekleed door DJ Kit-T en Voice-finalist Kim de Boer kunt u bewonderen tijdens Jazz, Wine & Asperges.

Asperges in de Polder is hét moment om de lente te verwelkomen, het liefst in goed gezelschap. Kom van 9 tot en met 14 mei gezellig met familie en vrienden voor een heerlijke avond uit. Ook het bedrijfsleven is van harte welkom, met speciale bedrijfsarrangementen vanaf 10 personen. De luxe Bedoeïenentent is bovendien exclusief te reserveren voor een onvergetelijk huwelijk, een bedrijfsfeest of een andere feestelijke gelegenheid vanaf 125 personen. De organisatie en haar sponsoren geven alvast een mooie aftrap door aan 125 alleenstaande ouderen een lunch aan te bieden.
Voor meer informatie over dit smaakvolle event: www.aspergesindepolder.nl.