Bevrijdingsfeest bij s.v. ROAC

Rijpwetering – Op Bevrijdingsdag, zaterdag 5 mei, vindt bij sv ROAC een aantal feestelijke activiteiten plaats om geld op te halen voor zowel KWF Kankerbestrijding als voor de eigen vereniging. Hoogtepunt van de dag is de wedstrijd Oud Feyenoord tegen een team van ROAC om 18.30 uur.

ROAC – Oud Feyenoord
S.v. ROAC trainer Hein Lelieveld mag in deze wedstrijd tegen Oud Feyenoord niet zelf zijn selectie bepalen. Hij is afhankelijk van spelers die zichzelf hebben ingekocht in het team. Dit zijn niet alleen spelers van ROAC, maar ook van buurverenigingen zoals DOSR. De legendarische keeper Jan van der Poel maken na vele jaren van afwezigheid zijn opwachting in het team van Lelieveld. De wedstrijd duurt 2 x 35 minuten. Het entreegeld van € 5,- per persoon komt ten goede aan KWF Kankerbestrijding.

Feestavond
Na de wedstrijd gaat het Bevrijdingsfeest verder in de kantine, waar verschillende dj’s de muziek verzorgen. Vanaf 22.00 uur barst het feest echt goed los met het optreden van de band Lekker Weer. De entree voor het feest is gratis.


Volledig programma
Naast de wedstrijd en feestavond zijn er diverse andere activiteiten. Het volledige programma ziet er verder als volgt uit:

15.00 uur         Kantine open
16.00 uur         Startschot sponsorloop door de Olympiadejeugd
18.30 uur         Wedstrijd ROAC – Oud Feyenoord
21.00 uur         Trekking 5 mei loterij
22.00 uur         Optreden Lekker Weer

Wilt u meer weten over het Bevrijdingsfeest bij sv ROAC, bezoek dan www.svroac.nl/bevrijdingsfeest.

Artikel bron: ROAC