Assistent-scheidsrechter(s) gezocht voor Kickers’69 1

Leimuiden – De assistent-scheidsrechter gaat bij verschillende namen, te denken aan grensrechter, lijnrechter of simpelweg de vlagger! Heel soms is het zelfs de 12e man van het elftal. Welke naam we er ook aan geven, hij of zij is onmisbaar in de voetballerij en zo ook bij onze mooie vereniging.

Woensdag 19 september 2018 kwam het bestuur van S.V. Kickers ’69 voor het eerst weer bijeen in een officiële vergadering sinds de start van het nieuwe seizoen. Helaas moesten we toen concluderen dat onze zoektocht die vorig jaar is gestart niet is afgerond. We zoeken namelijk nog steeds een vaste c.q. deeltijd grensrechter(s) voor ons eerste elftal.

Wij realiseren ons dat een vaste grensrechter misschien een hele utopische gedachte is, daarom zijn wij zelf bezig met het maken van een schema voor de 1e en 2e seizoenshelft waarin iedereen zelf kan bepalen welke wedstrijddagen hij of zij beschikbaar is en ook hoe vaak in een seizoen. Zo proberen we ruim van te voren alle 26 competitiewedstrijden van Kickers’69 1 van een grensrechter te voorzien.

zie verder: https://www.svkickers69.nl/assistent-scheidsrechters-gezocht-voor-kickers69-1/