Alzheimercafé in Nieuwkoop en Kaag en Braassem

Op maandag 27 maart wordt er in Kaag en Braassem weer een Alzheimercafé georganiseerd!

Het Alzheimercafé is voor mensen met dementie en hun geliefde, om in een ongedwongen sfeer lotgenoten te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. Naast een ontmoetingsmoment is het Alzheimercafé ook een moment om geïnformeerd te worden over dementie. Het Alzheimercafé heeft daarom elke keer een ander thema.

Het Alzheimercafé op maandag 27 maart heeft als thema: “Opname in zicht”. Wanneer een opname in zicht is dan is dit een aangrijpende gebeurtenis voor zowel de persoon met dementie als de familie. Op deze avond gaat een deskundige in gesprek met Thécla Ammerlaan om u inzicht te geven over dit proces.

Aanmelden is niet nodig. De toegang is gratis. Tijd: 19.30 – 21.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur Locatie: Woudsoord, Weteringspad 3, Woubrugge

Mocht u op maandag 27 maart verhinderd zijn dan kunt u ook op maandag 24 april naar het Alzheimercafé van Nieuwkoop. Tijd: 19.30 – 21.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur Locatie: Parola, Langeraarseweg 37, Langeraar

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het Alzheimercafé in Kaag en Braassem kunt u contact opnemen via: E-mail: zhollandnoord@alzheimer-nederland.nl Telefoon: 088-2091000 (contactpersoon voor Kaag en Braassem, Sonja van Goozen)

Het Alzheimer Café wordt georganiseerd door: Alzheimer Nederland, De Driemaster, Stiwo De Spil, Gemeente Nieuwkoop, Activite, Buurtzorg, Wijdezorg.

Auteur: Participe