‘Alles is Theater’ binnenkort in de VIOScoop!

Ter ere van haar 50 jarig jubileum is toneelgezelschap VIOS Oud Ade de uitdaging aangegaan om een heuse speelfilm te produceren. Wat met een team van 5 personen begon is uitgegroeid tot een productie met een cast van 40 man, productieteam van 15 man, 150 figuranten en 41 sponsoren. Een aantal professionals op het gebied van film en filmmuziek hebben ons geholpen om tot een zo professioneel mogelijk resultaat te komen. En nu, zo’n anderhalf jaar later, is het eindelijk zo ver: ‘Alles is Theater’ komt binnenkort in de VIOScoop!

flyer_alles_is_theater_hr-page-0011

Verhaallijn
Alles is theater, voor ons allemaal. Vertellen we allemaal niet soms een leugentje om bestwil? Een gemaakte glimlach bij het krijgen van een vreselijk verjaardagscadeau, een boze frons naar de kleine wanneer hij iets stouts doet, maar je van binnen eigenlijk moet lachen… Kleine toneelstukjes die we allemaal wel eens opvoeren voor de mensen om ons heen.

Alles is theater gaat over gewone mensen, met toneelspelen als hobby. Binnen een toneelvereniging is een groep enthousiaste toneelspelers en hun regisseur druk bezig met de voorbereidingen voor de productie van Romeo en Julia. De repetities zijn in volle gang en er wordt een hoop geacteerd. Maar wat onze hoofdrolspelers niet doorhebben, is dat zij in het dagelijks leven misschien nog wel veel meer toneel spelen dan op het podium. Om zichzelf te beschermen, om een geliefde niet te kwetsen of misschien wel omdat ze nog niet zo goed weten wie ze zelf zijn…

Draaidata
‘Alles is Theater’ draait op:
• Zaterdag 10 december 2016, 20.00 uur in ‘Ons Dorpshuis’ te Oud Ade;
• Zondag 11 december 2016, 14.00 uur en 20.00 uur in ‘Ons Dorpshuis’ te Oud Ade;
• Dinsdag 13 december 2016, 20.00 uur in ‘Ons Dorpshuis’ te Oud Ade;
• Vrijdag 16 december 2016, 20.00 uur in ‘De Alkeburcht’ te Roelofarendsveen;
• Zaterdag 17 december 2016, 20.00 uur in ‘De Alkeburcht’ te Roelofarendsveen.

Zie www.viosoudade.nl voor tickets en meer info.