Agenda Walk en Talk (oktober)

Regio – Tips om je online goed te positioneren krijg je tijdens Walk en Talk in de bibliotheek. Van Nieuwkoop. Op 17 oktober in Nieuwkoop. Een dag later kan men in de bieb van Roelofarendsveen terecht voor een workshop over netwerken en pitchen.

WalkTalk-logo2

De Walk&Talk is een gratis netwerkbijeenkomst (koffiebijeenkomst) voor werkzoekenden in de regio. Het is een bijeenkomst om te netwerken, ervaringen en tips uit te wisselen, maar ook om op een praktische manier nieuwe kennis op te doen in een inspirerende omgeving onder het genot van een kopje koffie of thee.

Nieuwkoop: 17 oktober van 9:30 – 11:30 uur (3e dinsdag van de maand)

De gastspreker is dan Aramik Garabidian. Hij weet alles over online positioneren en zichtbaarheid. Dus hoe zorg je ervoor, dat je als werkzoekende online gevonden wordt en dat je aantrekkelijk wordt voor een werkgever.

Zie voor meer info over Aramik: https://www.linkedin.com/in/aramik/

Plaats van samenkomst: Bibliotheek in Kaleidoskoop, De Verbinding 8, 2421 EX Nieuwkoop

Roelofarendsveen

Roelofarendsveen: 18 oktober van 10:00 – 12:00 uur (3e woensdag van de maand)

Het thema op 18 oktober in de bibliotheek van Roelofarendsveen is 18 oktober: netwerken en pitchen. Ruud van Hecke, een bevlogen manager, coach, trainer en netwerker komt als er minimaal 10 belangstellende deelnemers zijn. Heb jij interesse en wil jij meer weten over netwerken en pitchen, meld je dan voor vrijdag 13 oktober 10:00 uur aan bij Nathalie Koumans via: walkentalk@bibliotheekrijnenvenen.nl of via 0630799514.

Als er minder deelnemers zijn, gaat de Walk&Talk in Roelofarendsveen gewoon door. Dan gaan de deelnemers met elkaar in gesprek over dit thema.

De bibliotheek is te vinden aan de Wilgenstraat 38, 2371 XJ Roelofarendsveen.