Aanmelden ontwerpwedstrijd voor rotonde gesloten

Kaag en Braassem – Zes aanmeldingen zijn er binnengekomen voor het ontwerpen van de rotonde bij de A4 en bedrijventerrein Veenderveld in Roelofarendsveen. Uiteindelijk gaan drie bedrijven aan de slag met een ontwerp. Dit ontwerp kunnen zij voor 17 maart indienen. Daarna kiezen we het ontwerp dat het beste past en kan worden gerealiseerd.

De rotonde bij de A4 en bedrijventerrein Veenderveld in Roelofarendsveen kan wel een opknapbeurt gebruiken vinden Parkmanagement Veenderveld en de gemeente Kaag en Braassem. Voor de invulling van de rotonde is er een ontwerpwedstrijd uitgezet onder bedrijven die affiniteit hebben met het ontwerpen van openbare groenvoorzieningen. Tot 8 februari konden geïnteresseerden zich melden voor deelname aan de ontwerpwedstrijd.

De (her)inrichting van de rotonde is onderdeel van het groener, veiliger en aantrekkelijker maken van de entree van de gemeente aan de kant van de A4. Bij ’t Oog wordt ook een parkje met houtril aangelegd, er zijn fietskluizen geplaatst bij de bushalte en de fietsbrug bij het Westeinde wordt vervangen.

Artikel bron: Gem. KenB