112 nieuws

Kaag en Braassem – Op maandag 12 juni heeft de politie Kaag en Braassem op de Oud Adeselaan ter hoogte van de Kinderburg een snelheidscontrole gehouden. Er is 1 bekeuring uitgedeeld aan een bestuurder/ster die 82 in plaats van 60 km/u reed.

Op dinsdag 13 juni zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een onwel wording op de Achterweg in Nieuwe Wetering. Een bestuurder reed op de A4, toen hij zich niet lekker voelde. Het lukte hem om zijn auto onder aan de afrit te parkeren en 112 te bellen. De man is nagekeken door het ambulancepersoneel. Het is onbekend wat de bestuurder mankeerde.

Woensdagmiddag 14 juni werden de hulpdiensten opgeroepen voor een voertuigbrand op de A4. Op de oprit, richting Amsterdam zou een auto in brand staan. Later werd de melding gegeven op 24.8li. Dit is op het stuk tussen Hoogmade en Roelofarendsveen. Daar bleek een auto met kortsluiting te staan. De brandweer heeft de auto gecheckt, een berger heeft de auto afgevoerd.

Op woensdagavond werden de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter opgeroepen voor een melding in Roelofarendsveen. Dit in verband met een ongeval in een woning. Een kindje van 6 maanden is naar het ziekenhuis vervoerd.

Artikel bron: KenBnieuws