Bekijk hieronder de gevonden resultaten. Of vul hierboven een andere zoekterm in.

Zomertour Bravoure Cirque Moustache

Leimuiden – Cirque Moustache reist dit jaar alweer voor de zesde keer door Nederland voor een zomertour. Leimuiden (locatie Straat-hof) wordt op 21 en 22 juli aangedaan. Een groep enthousiaste artiesten brengt ook dit jaar een nieuwe energieke familieshow, genaamd … Lees verder »

Wordt u vrijwilliger bij Amandi?

Steeds meer mensen willen hun laatste levensdagen in hun eigen vertrouwde omgeving doorbrengen en thuis sterven. Familie of naasten nemen vaak de (mantel)zorg als vanzelfsprekend op zich. Wanneer familie ontbreekt of de zorg niet (meer) aankan, kunnen zij een beroep … Lees verder »

Seizoensafsluiting Middenkoor Resonans met kinder- en tienerkoor Akkoord

Middenkoor Resonans uit Leimuiden heeft het seizoen afgesloten met een viering samen met kinder- en tienerkoor Akkoord. De beide koren uit Leimuiden zongen samen in de St Jan de Doper ter ere van het St Jansfeest. Dinsdag 28 augustus starten … Lees verder »

Nog 1 dag heet en daarna warm

Regio – Vandaag nog wat heter dan zondag, maar vanaf dinsdag is er meer bewolking en kunnen enkele buien ontstaan. De temperatuur daalt naar 23-28 graden De weergoden lijken rekening te houden met het grootste wandelevenement van Nederland, de Wandel4daagse … Lees verder »

Veenerick steunt Amandi

Uit handen van Mieke van der Meer, coördinator van Amandi Thuis, ontving Marja van de Haak een mooie ingelijste pentekening van Oude Wetering. De ingelijste tekening is geschonken door Veenerick en is gemaakt door Madelène van der Geest uit Oud … Lees verder »

Politie zoekt getuigen vernieling speeltoestel in Woubrugge

Woubrugge – In de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 juli, omstreeks 03.30 – 04.00 uur, werd een klimrek op het schoolplein van basisschool de Kinderkring vernield. Het klimrek is door de vernieling zodanig beschadigd, dat hij maandagmorgen a.s. zal moeten worden … Lees verder »

Zomers weekend

Regio  – Het komende weekend verloopt vrij zonnig en zondag zelfs de warmste dag. Goed nieuws: Ook na het weekend blijft het zomers. Vandaag, vrijdag, begint de dag in de noordelijke helft van het land overwegend bewolkt en in het … Lees verder »

Bewolking, regen en opklaringen

Komende dagen is er meer bewolking. Vandaag kan het een beetje regenen en wordt het slechts 20 graden. Daarna wordt het weer zonniger en warmer. Ook vandaag kan het af en toe regenen. De hoeveelheden blijven echter beperkt en de regen maakt zeker … Lees verder »

Bewolking, regen en opklaringen

Komende dagen is er meer bewolking. Vanmiddag en dinsdag kan het een beetje regenen. Dinsdag wordt het slechts 20 graden. Daarna wordt het weer zonniger en warmer. Vandaag is er vrij veel bewolking en slechts af en toe ruimte voor de … Lees verder »

Zonnig en een verkoelende bries

Vanaf morgen wordt het iets minder warm, vooral in de kustgebieden. Vanaf donderdag krijgen we iets meer bewolking en neemt in het zuiden de kans op een lokale onweersbui toe. Vandaag schijnt de zon flink en trekken vanuit het zuiden sluierwolken … Lees verder »