Bekijk hieronder de gevonden resultaten. Of vul hierboven een andere zoekterm in.

Aanbestedingsprocedure pont Kaageiland gaat door

Kaag en Braassem/ De Kaag – Naar aanleiding van schriftelijke vragen van de CDA-fractie over de aanbesteding van de veerdienst vanaf 1 januari 2019 naar het Kaageiland laat het college weten dit volgens de regels verder uit te voeren. De … Lees verder »

Natuurwerkdag op De Bult

Nieuwe Wetering – De Bult is een unieke natuurbelevingstuin in de gemeente Kaag & Braassem (dorp Nieuwe Wetering). Er is van alles te beleven! Zo hebben we een pluktuin, een snertplek, een vlinder en bijen idylle, een rustkuil, een wilgentenentunnel, … Lees verder »

Verkeersaanpassingen rond renovatie Doesbrug

Hoogmade – Begin deze week is gestart met de renovatie van de Doesbrug. Om het verkeer door de Kerkstraat zo vlot mogelijk door te laten stromen is een extra verkeerslicht geplaatst. De parkeerplaatsen aan de waterkant tussen de bushalte Kerkstraat … Lees verder »

Bijeenkomst Energieakkoord

Regio – Veertien gemeenteraden, diverse dorpsverenigingen en andere stakeholders zijn uitgenodigd voor een bijeenkomst over energie en ruimte. De bijeenkomst is op 6 november tussen 19.30 en 22.00 uur in Flora Boskoop (Parklaan 4, 2771 GB). Op 27 september 2017 … Lees verder »

Dit is mijn lied

Oude Wetering – Henk Poort is bij de een bekend als musicalacteur, bij de ander als operazanger. Eén ding staat vast: weinigen in de wereld maken de overstap van musicalsong naar opera-aria met zo’n gemak. Minder bekend is dat Henk … Lees verder »

Tweede Madurodam komt in Hoogmade

Hoogmade – Er komt concurrentie voor Madurodam in Den Haag want: Nederland wordt nagebouwd in Hoogmade! De meest in het oog springende landschappelijke eigenschappen van ons kikkerlandje kun je straks terugzien op het speelplein van het nieuwe IKC ter Does. … Lees verder »

Politie zoekt getuige(n) inbraak ‘Kom Eten’

Hoogmade – Op de Kerkstraat in Hoogmade heeft in de nacht van 17 op 18 oktober rond 05:00 uur een inbraak plaatsgevonden in restaurant Kom Eten. Het restaurant is door de dader(s) geheel doorzocht en hierbij is een geldbedrag buitgemaakt. … Lees verder »

Update Lange Brug: maatregelen voor openbaar vervoer (buslijn 56)

Oud Ade – Donderdagavond 25 oktober en de week aansluitend daarop zijn er werkzaamheden aan de Lange Brug in Oud Ade. We plaatsen beweegbare hekken en camera’s. Deze maatregelen nemen wij om het mogelijk te maken dat buslijn 56 vanaf … Lees verder »

Mist, bewolking en weinig wind

Regio – Mistige ochtenden, temperaturen rond de 15 graden, weinig wind en bewolkt. De ingrediënten voor een herfstweekend. Vandaag, vrijdag, begint de dag vooral wat mistig. Vanmiddag is het mooi najaarsweer met flink wat zon en enkele stapelwolken. Het is … Lees verder »

Straathofstichting betaalt aanleg tuin Amandihuis

Nieuwe Wetering – De Stichting Nico Straathof betaalt de kosten van de aanleg van de tuin rond het te bouwen Amandihuis in Nieuwe Wetering, waarin twee bedden komen voor terminaal patiënten en twee bedden voor tijdelijke opvang. Bij de werkzaamheden … Lees verder »