Bekijk hieronder de gevonden resultaten. Of vul hierboven een andere zoekterm in.

Speelparadijs in De Tweesprong 2019

Roelofarendsveen – De sporthal wordt na het grote succes in 2018 wederom omgebouwd tot een groot speelparadijs met springkussens, gave stormbanen en nog veel meer! Even afkoelen van al dat springen? Ook het zwembad is geopend en bij de entreeprijs … Lees verder »

Oefenen voor het badmintontoernooi ROAC

Rijpwetering – Voor iedereen die zich heeft aangemeld voor het badmintontoernooi van vrijdag 28 december is het mogelijk om in de weken ervoor te komen oefenen. U bent van harte welkom op de volgende tijdstippen: • Woensdag 12 december tussen … Lees verder »

Kerstborrel op gemeentehuis

Volgende week dinsdag 18 december vindt om 19:30 de kerstbijeenkomst in het gemeentehuis plaats. Het college van burgemeester en wethouders nodigt u van harte uit voor voor deze bijeenkomst. Bent u er ook bij?

Medisch afval, vraag tegemoetkoming aan

Kaag en Braassem – Per 1 januari 2019 kunnen inwoners met licht medisch afval een tegemoetkoming aanvragen voor hun huishoudelijk restafval. Meer kosten door medisch afval bij het restafval De afvalstoffenheffing bestaat per 1 januari 2019 uit een vast tarief … Lees verder »

Gamen in De Pegel

Oude wetering – Op een druilerige zondagmorgen was het om 11.00 uur weer de start van de VJR. Ondanks het slechte weer waren er toch weer zo’n 30 kinderen die hun weg wisten te vinden naar de Pegel. Het werd … Lees verder »

Woensdag 9 januari 2019; Kerstboominzamelactie!

Kaag en Braassem – Ook in 2019 organiseren we een kerstboominzamelactie. Daarmee voorkomen we dat de kerstbomen met het normale huisvuil worden afgevoerd of dat de bomen na hun bewezen diensten gaan “rondzwerven” binnen onze gemeente. Op woensdagmiddag 9 januari … Lees verder »

WK titel 4 x 100 m vrij voor Amerika, Nederland tweede

Hangzhou – Op het WK zwemmen is het Chinese Hangzhou hebben de Nederlandse zwemsters op de 4 x 100 m vrij niet de zeer gewenste titel kunnen halen. In een spannende slotfase van Kromowidjojo kon zij het verschil op de laatste … Lees verder »

Heemskerk superblij met brons op de 200 m vrij

Hangzhou – Op het WK kortebaanzwemmen heeft Femke Heemskerk de brons veroverd op de 200 meter vrije slag. Het goud ging naar Ariarne Titmus uit Australië. Bij afwezigheid van de absolute toppers leek Heemskerk af te kunnen stevenen op een … Lees verder »

Dirk en Jos gaan weer los

Leimuiden – Het is een jarenlange traditie, Dirk en Jos in Cafe Keijzer. De top 2000 is al een aantal weken achter de rug, Blue Monday 2019 komt eraan, je wilt nog snel even vluchten in het verleden, dat ouderwetse … Lees verder »

Chloé Hoogendoorn wint ZHK

Woubrugge – Zondagavond 9 december werd in schaatscentrum De Uithof in Den Haag het Zuidhollands kampioenschap voor junioren verreden. Van IJsvereniging Woubrugge stonden 5 junioren aan de start. Bij de dames junioren C wist Chloé Hoogendoorn het kampioenschap te winnen. … Lees verder »