Bekijk hieronder de gevonden resultaten. Of vul hierboven een andere zoekterm in.

Afbouwen in laatste vakantieweek

Regio – De week begint wat grijs en er is overal kans op een enkele bui. Het wordt 21-24 graden. De dagen daarna is echter meer ruimte voor de zon en wordt het warmer met 24-28 graden. De maandag begint … Lees verder »

Geslaagde derde Kaegse Gondelvaart

De Kaag – Onder prima weersomstandigheden is de derde Kaegse Gondelvaart zaterdagavond 18 augustus om 21.15 uur van start nadat burgemeester Marina van der Velde het startsein had gegeven vanaf de Jachthaven Kaagdorp. Een lange rij verlichte boten van zeer … Lees verder »

Auto’s total loss bij ongeval op A4

Roelofarendsveen – Zaterdagavond 18 augustus om 21.45 werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de A4 ter hoogte van het Veenderveld. Een automobilist voegde in richting Den Haag. Een 2e automobilist zag dit te laat en knalde vol achterop … Lees verder »

Alzheimer Café: positieve invloed van muziek

Regio – Het nieuwe seizoen van het Alzheimer Café Kaag en Braassem/Nieuwkoop gaat weer van start. Het thema van de eerste bijeenkomst is: positieve invloed van muziek. Een deskundige komt deze avond spreken over de invloed en de kracht van … Lees verder »

Prik Hoogmade en Woubrugge schoon

Hoogmade/Woubrugge – Zaterdagmiddag 8 september krijgen Woubrugge en Hoogmade weer een flinke opknapbeurt. Dan wordt op initiatief van Stichting Groen Licht het zwerfvuil in straten, bermen en het groen aangepakt. Vanaf 14.00 uur kan in Woubrugge bij Basisschool Esselyckerwoude en … Lees verder »

Gezocht: Notulist voor de Adviesraad Sociaal Domein Kaag en Braassem

Kaag en Braassem – De Adviesraad Sociaal Domein Kaag en Braassem zoekt een vrijwilliger die bijeenkomsten wil notuleren. De Adviesraad bestaat uit vrijwilligers met kennis en ervaring van de diverse terreinen in het Sociale Domein zoals de Wmo, Participatiewet, Jeugdwet. … Lees verder »

Uitnodiging inloopbijeenkomsten huisvesting arbeidsmigranten

Kaag en Braassem – In augustus organiseert de gemeente twee inloopbijeenkomsten voor inwoners over een nieuw op te stellen beleidsregel over huisvesting van arbeidsmigranten in de gemeente Kaag en Braassem. Op woensdag 1 augustus en op woensdag 22 augustus organiseert … Lees verder »

Het blijft dorstig weer

Regio – De warmte lijkt voorgoed te zijn verdwenen, maar de droogte nog niet. Er komen wel wat buien, maar het te droge land blijft “dorstig”. Vanochtend heeft het oosten nog te maken met een aantal plensbuien. In de rest … Lees verder »

Motor gestolen uit bedrijf

Roelofarendsveen – Tussen dinsdag 14 augustus 18:30 uur en woensdag 15 augustus 06:30 uur, is er ingebroken in een bedrijf op de Lasso-Zuid in #Roelofarendsveen. Tijdens deze inbraak is onder andere een motor gestolen. De motor is voorzien van het … Lees verder »

Rubberboot gestolen

Roelofarendsveen – In de nacht van maandag 13 op dinsdag 14 augustus is er een rubberboot gestolen die in het water lag achter de Dijkstraat 30 in Roelofarendsveen. De boot lag vast op de steiger met twee sloten. Aangezien de … Lees verder »