Bekijk hieronder de gevonden resultaten. Of vul hierboven een andere zoekterm in.

Bedankt!

Bedankt, alle lezers , adverteerders en supporters van RTV Lokaal. Na een jarenlange periode u van informatie te hebben voorzien, valt het doek voor RTV Lokaal. Een einde aan de standaard weerberichten op maandag- en vrijdagochtend, een einde aan de … Lees verder »

Van oud en grijs naar nieuw en fris

Regio – Oudejaarsdag grijs en nevelig, een droge jaarwisseling en een frisse, misschien wel natte Nieuwjaarsdag. Vanochtend (maandag en Oudjaarsdag) lijkt het een grijze en nevelige dag te worden, maar in de loop van de dag weet de westenwind een … Lees verder »

Meten is weten

Regio – Tijdens een bijeenkomst van het Longpunt Leiden, op 11 januari, is het onderwerp “Longfunctie-onderzoek: meten is weten”. Op deze middag zal Jeanne Onderwater, longfunctieanalist bij het Alrijne Ziekenhuis, u het een en ander vertellen over longfunctie-onderzoeken. Welke onderzoeken … Lees verder »

Getuigen gezocht: diefstal Audi S6

Oude Wetering – De politie zoekt getuigen van diefstal van een auto. Tussen dinsdag 25 december, 15:00 uur en donderdag 27 december, 04:45 uur is vanaf de Watermunt in Oude wetering een blauwe Audi S6 gestolen. Het kenteken van de … Lees verder »

Grijs en zacht naar het einde

Regio – Na een wat grijs weekend gaan we langzaam naar een (waarschijnlijk) droge jaarwisseling.   Vandaag, vrijdag, is het op de meeste plaatsen bewolkt. Lokaal misschien wat motregen. Het wordt zo’n 6-7 graden en er staat een zwakke zuidwestenwind. … Lees verder »

Inbraak woning

Hoogmade – Op woensdag, 2e kerstdag, heeft er tussen 10:00 uur en 22:30 uur een inbraak plaatsgevonden bij een vrijstaande woning die ligt aan de Doespolderweg. Is u iets opgevallen wat mogelijk in relatie staat tot de inbraak? Belt u … Lees verder »

Ongeval op de Alkemadelaan

Roelofarendsveen – Op 1e kerstdag rond 22.00u werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de Alkemadelaan in Oude Wetering. Een personenauto had, volgens verschillende getuigen, met zeer hoge snelheid een bestelbusje ingehaald. Na het inhalen naderde hij de auto … Lees verder »

Stemt u ook op Amandi

Oude Wetering – Hospice Amandi is na een selectie uitverkoren om mee te dingen naar een geldbedrag van 1.000 tot 5.000 euro van het ING Nederland fonds. Daartoe is Nederland opgedeeld in 52 gebieden en zijn in elk gebied 5 … Lees verder »

Hospice stapje dichterbij

Nieuwe Wetering – De realisatie van het Hospice Amandi in Nieuwe Wetering is weer een stapje dichterbij gekomen nu Amandi Thuis heeft besloten om haar reservering huisvesting van ruim 57.000 euro toe te zeggen aan de initiatiefnemers van het hospice. … Lees verder »

Prognose WOZ-waarde belastingjaar 2019

Kaag en Braassem – Heeft u een brief ‘Prognose WOZ-waarde belastingjaar 2019’ van Gemeente Alphen ontvangen? We ontvangen veel vragen over de brief die Gemeente Alphen aan den Rijn laatst naar een aantal van onze inwoners verstuurd heeft. De ‘prognose … Lees verder »