Zanggenoten bezingen de lente

Roelofarendsveen – Hebt u al lentekriebels? De bomen schieten in de knop, de vogels bouwen nesten, de eerste zonnestralen op je gezicht. Iedereen krijgt zin in de lente. De lente is door de eeuwen heen in vele liederen en talen bezongen. Gemengd koor Zanggenoten laat u graag meegenieten van het lentegeluid in hun concert “Lentekriebels” op zaterdag 13 mei aanstaande.

zanggenoten 2 (Small)

Het koor brengt lenteliederen uit verschillende eeuwen, van onder andere Morley, Mendelssohn en Austin. Er wordt onder leiding van dirigent Wim Loos druk gerepeteerd om die verschillende lentegeluiden goed tot klinken te brengen. Het concert is op de avond vóór Moederdag. Aan de moeders zal op bijzondere wijze aandacht worden geschonken!

Het concert “Lentekriebels” door Zanggenoten is op zaterdagavond 13 mei in De Spreng, Kerkstraat 50 te Oude Wetering. De zaal is open vanaf 20.00 uur voor koffie en thee, aanvang concert 20.30 uur.

Na afloop is er gelegenheid om nog even over het concert na te praten.

Entreekaartjes van € 10 zijn vanaf 29 april te koop bij Veenerick Boek en Kantoor, Noordplein 15 in Roelofarendsveen en Primera Domien Koek, Meerkreuk 42 in Oude Wetering. Indien nog voorradig op de concertavond bij de ingang van de Spreng.

Datum: 13-05-17
Tijd: 20.30
Kosten: € 10
Locatie: De Spreng