Vierde midzomernachttoernooi volleybal een succes

Oude Wetering – De vierde editie van het midzomernachttoernooi van  volleybalvereniging In Up Go werd gespeeld op een prachtige zomeravond en mede daarom was het weer een succes!

18 juni
Vijftien teams gingen met elkaar de strijd aan op de Landijsbaan in Oude Wetering. Ook dit jaar weer wat nieuwe en ook jonge teams. Helaas was titelverdediger het Klaverblad voor het eerst niet van de partij, dus er zou een nieuwe winnaar komen. Rond de klok van 19 uur begonnen de eerste poulewedstrijden. Na de poulewedstrijden werd in de pauze een herindeling op sterkte gemaakt, zodat teams kwalitatief beter aan elkaar gewaagd waren en er voor elk team leukere wedstrijden waren. Rond de klok van 22 uur was de nieuwe winnaar bekend: Les(s) is Mor(e)gan.

Na het toernooi was er een loterij met mooie prijzen, met als hoofdprijs voor een team een diner bij de Vergulde Vos. Het team van Z(w)et ‘m op was de gelukkige. Daarna was het tijd voor een hapje en drankje bij de vuurkorven, waarbij de hamburgers ook weer gretig aftrek vonden. Mede dankzij het mooie weer was het nog lang erg gezellig. In Up Go kan dus weer terugkijken op een zeer geslaagde avond.

Artikel bron: Monique Schoo
Foto bron: KenBnieuws