Scala en het popkoor Happiness geven kerstconcert

Roelofarendsveen – Op vrijdag 15 december as. geven het “Pop- en Musicalkoor Scala” en het popkoor “Happiness” uit Langeraar een spetterend kerstconcert in de Mariakerk, Pastoor Onelplein te Roelofarendsveen.

scala 1

Zij gaan u alvast in de kerstsfeer brengen met kerstnummers van bekende artiesten, maar natuurlijk komen ook de traditionelere liedjes aan bod. En wilt u lekker meezingen, dan kan dat met onze meezingnummers. Ook zingen de koren gezamenlijk een nummer, er staat dan een koor van zo’n 120 leden voor u klaar. Hoe geweldig zal dat klinken?

Onder leiding van de dirigenten Rik Henning en Yolanda Brouwer zullen wij u onderdompelen in een heerlijk kerstgevoel, dat u vast gaat houden tot de Kerstdagen!

Kom naar het kerstconcert en ga genieten van onze liedjes en van de saamhorigheid! Wij kijken er al naar uit en wensen u alvast heel veel plezier!

Het concert begint om 20.00 uur, de kerk gaat open om 19.30 uur.

De toegang is gratis, maar wij hopen op een gift van u bij de deur, om de kosten te kunnen te dekken. In de pauze wordt glühwein en warme chocolademelk geschonken!

Datum: 15-12-17
Tijd: 20:00
Aanbieder: Pop- en Musicalkoor Scala
Kosten: gift aan de deur
Locatie: Mariakerk Onelplein Roelofarendsveen