Rondje Regio mer regiobank

Roelofarendsveen – Zondag 21 mei werd door RegioBank Roelofarendsveen voor het eerst een Rondje Regio georganiseerd. Een gezellige fietstocht door onze Regio met onderweg diverse tussenstops.

Deelnemers konden zich inschrijven middels mail en werden op de dag zelf ontvangen op het kantoor waar men een lunchtasje ontving met routebeschrijving, vlaggetjes voor aan de fiets, flesje water en waardebonnen voor onderweg.

De route liep rondom het Braassemermeer, vanaf het RegioBank kantoor over de Parkeerplaats van het Noordplein richting de Noordhoek, van daaruit richting Veerdienst Oude Wetering waar de IJsKapitein met een ijsboot lag en iedereen voorzag van een ijsje. Veerdienst Oude Wetering bracht allen veilig naar de overkant en de route werd vervolgd via Rijnsaterwoude, door Woubrugge over het fietspad langs het water richting Hoogmade waar bij Brasserie De Kromme Does op het terras een kopje koffie/ thee met zoetigheid geserveerd werd. Vervolgens via Aderweg, Geestweg, Floraweg richting Langeweg om bij ’t Veen eten & drinken ontvangen te worden met een drankje naar keuze en een heerlijk stukje kaas, worst en zuur uit de regio. Op het terras aan het water was tijd en ruimte om na te praten en door een aantal zelfs nog een hapje te eten.

Alle deelnemers jong en oud, waaronder ook RegioBank directeur Hans van der Bor met zijn vrouw en Formule Manager Niels Kieft, hebben genoten van een heerlijke ontspannen tocht. Het prachtige fietsweer en de enthousiaste deelnemers hebben deze middag tot een feestje gemaakt. Door het succes van dit jaar zeker voor herhaling vatbaar en staat de 4de zondag van mei 2018 alvast gepland.

RegioBank Roelofarendsveen wil via deze weg alle enthousiaste deelnemers bedanken voor hun deelname en zien hen graag weer terug!

Auteur: regiobank
Artikel bron: KenBnieuws