Participatie nieuwe gemeentewebsite; denkt u mee?

Kaag en Braassem – De gemeente is gestart met het ontwikkelen van een nieuwe website. We vinden het belangrijk dat de nieuwe website zo goed mogelijk aansluit bij de wensen van onze inwoners. Daarom hebben we in de ontwikkeling van de website een aantal stappen ingebouwd waarop u mee kunt denken en doen.

Website Kaagenbraassem.nl

Enquête

De eerste stap? Een korte enquête. De enquête bestaat uit 6 vragen. In deze enquête vragen we u naar uw ervaringen en naar andere ideeën rond de invulling van de website. Een goede leesbare, begrijpelijke site waarop informatie gemakkelijk te vinden is van groot belang om inwoners goed te informeren en op de hoogte te houden over wat er gebeurt en wat voor hen relevant is. Die slag gaan we maken bij het ontwikkelen van de nieuwe site en bij het overzetten van alle informatie. Ook in dat proces leren wij graag van ervaringen van onze inwoners. Daarom vragen wij in de enquête aan onze inwoners en stakeholders om zich aan te melden voor ons testpanel. Help ons daarom met het invullen van de enquête. Dat kan tot half september via www.kaagenbraassem.nl/enquete.

Testpanel

Het testpanel zetten wij graag in om na het live gaan van de website met ons mee te testen of de informatie goed toegankelijk is en geschreven is in de stijl en taal die ‘matcht’ met onze bezoekers. En om te toetsen of de nieuwe zoekfunctie onze bezoekers snel leidt naar de gewenste plek op de website. Met de input, ervaringen en adviezen van dit panel optimaliseren wij de website.

Samen komen we tot een mooi verbeterd communicatiekanaal!

Alle info op: http://www.kaagenbraassem.nl/actueel/nieuwsberichten_42871/item/participatie-nieuwe-gemeentewebsite-denkt-u-mee_38191.html

Foto bron: Gem. KenB