Oprichting Energie Coöperatie in Kaag en Braassem

Kaag en Braassem – KBenergie is een nieuw op te richten energiecoöperatie in de gemeente Kaag en Braassem. In samenwerking met de gemeente wil de coöperatie de mogelijkheid van duurzame energieopwekking bevorderen. Zij wil dat realiseren door het voor alle inwoners van de gemeente mogelijk te maken lid te worden van de coöperatie. Voor € 30, – wordt u lid en bent u deelnemer aan de coöperatie.

Flyer

In samenwerking met de gemeente heeft u nu de kans zonne-energie op andermans dak op te wekken. KBenergie start binnenkort met haar eerste project van 220 panelen op het dak van het gemeentehuis. Of u nu een koop / huurhuis of geen geschikt dak hebt of u vindt zonnepanelen op uw dak simpelweg niet mooi? KBenergie biedt u de oplossing om toch te kunnen profiteren van zonnestroom via de zogenaamde postcoderoosregeling. U draagt dan bij aan minder CO2 uitstoot, minder opwarming van de aarde en ook niet onbelangrijk, besparen op uw energienota.

Kom naar de informatieavond op

26 oktober om 19.30 uur in Bonaventuracollege Schoolbaan 1 Roelofarendsveen en of op 7 november om 19.30 uur in ’t Schoolhuis, Herenweg 22  Rijnsaterwoude. Graag aanmelden via: www.kbenergie.nl dan zorgen wij voor de koffie of thee.

Datum: 26-10-17
Tijd: 19:30
Einddatum: 07-11-17
Eindtijd: 21:30
Aanbieder: KBenergie
Locatie: Bonaventuracollege Schoolbaan 1 Roelofarendsveen