Kennisquiz voor de Voedselbank

Op 8 april a.s. organiseert Rotary Club Roelofarendsveen de kennisquiz Food for Toughts. De vragen en opdrachten staan allemaal in het teken van voedsel. Niet zonder reden: de netto opbrengst van de quizavond komt volledig ten goede van de voedselbank Kaag en Braassem en Omstreken (KBEO).

Onder leiding van quizmaster Arjan Bakker nemen op 8 april a.s. teams van vier personen het tegen elkaar op. De deelnemers worden niet alleen getest op hun voedselkennis, maar ook op hun kennis van food muziek en food geografie. Uiteraard is er tijdens en tussen de vragenrondes door voldoende tijd ingeruimd om de inwendige mens te versterken. De drie best scorende teams gaan naar huis met bijzondere en verrassende prijzen. Een originaliteitprijs ligt klaar voor het team met de leukste mascotte of met de meest bijzondere teamkleding.

De Food for Thougts quiz vindt plaats bij HS Events, Pasteurweg 60, Roelofarendsveen. Iedereen die mee wil doen, is van harte welkom. Er is ruimte voor 50 teams. Inschrijven kan via http://kennisquiz.weebly.com. U krijgt gegarandeerd een leuke avond en steunt tegelijkertijd voedselbank KBEO.

De netto opbrengsten van deze smakelijke avond zijn bestemd voor de aanschaf van een professionele vriezer voor voedselbank KBEO. KBEO maakte in 2016 een doorstart met een nieuw bestuur en een nieuwe naam en verhuisde eind vorig jaar naar een eigen huurlocatie aan het Veenderveld in Roelofarendsveen. Voor de inrichting van de nieuwe locatie, het verbeteren van de dienstverlening en de jaarlijks terugkerende exploitatie-kosten is veel geld nodig. KBEO voorziet inmiddels 100 gezinnen in de regio Kaag en Braassem en Nieuwkoop wekelijks van een voedselpakket. Een prachtig doel dus om u al ‘quizend’ voor in te zetten.

Datum: 08-04-17
Tijd: 20.00u
Einddatum: 2017-04-08
Eindtijd: 23.00u
Aanbieder: Rotary Club Roelofarendsveen
Locatie: HS Events, Pasteurweg 60, Roelofarendsveen
Website: https://www.facebook.com/events/1873274839620408/