Golden Earring tribute night

Hoogmade – Je moet het maar durven: tribute band zijn van een Nederlandse rockband die nog steeds alive and kicking is. De mannen van Bloody Buccaneers doen het gewoon. Zij brengen op 17 maart aanstaande een tribute to Golden Earring. Plus als bonus: Nouked, een dijk van een rock coverband van Nederland. Reserveer snel kaarten, daar wil je bij zijn!

Bloody Buccaneers is de naam van een Golden Earring-album uit 1991, waarmee ze terugkeren naar het stevige gitaargeluid. Dat dit de naam is van de tributeband, is niet verwonderlijk. Bloody Buccaneers heeft de power die ‘oude’ Earring in de 70’er en 80’er jaren zo kenmerkte.

Klassiekers
Behalve de grote hits als ‘Radar Love’, ‘Twilight Zone’ en ‘When the Lady Smiles’ brengen de Bloody Buccaneers vanavond ook live-klassiekers als ‘Another 45 Miles’, ‘Back Home’, ‘Going To The Run’ en ‘Long Blond Animal’. Plus – verrassend – hier en daar ook een wat minder voor de hand liggende albumtrack.
De veelgevraagde band speelt, behalve in Nederland, regelmatig voor Duitse en Belgische Earringfans. Zelfs de meest kritische Earringfans die hun concerten bezoeken (en dat zijn er nogal wat) roepen na afloop dat de Buccaneers helemaal ‘Earringwaardig’ zijn. Kom het 17 maart zelf zien en vooral: luisteren.

Support act:
Van (A)nouk tot blues
En wees vooral op tijd, want ook het voorprogramma mag er zijn. Rockcoverband Nouked bestaat uit vier ervaren muzikanten, die in 2010 begonnen als Anouk Tribute, maar hun repertoire inmidddels hebben aangevuld met een stevig rock-, soul- en bluesrepertoire.
Denk aan: old school rock van onvergetelijke artiesten als Led Zeppelin en AC/DC, maar ook Marvin Gaye en Beth Hart. Rauwe rock, vrolijke soul en de blues die je echt raakt: dit op optreden heeft van alles het beste.

Waar? De Schuur, Schoollaan 2 in Hoogmade
Wanneer? Zaterdag 17 maart 2018, aanvang 21:00 uur
Wat kost het? € 12,50 (voorverkoop) / € 15,- (aan de deur, mits niet al uitverkocht,)

Kaarten voor deze tribute night zijn nu te koop via info@nkjbhoogmade.nl en vanaf zaterdag 24 februari bij de volgende voorverkoop adressen of check NKJB Hoogmade

Datum: 17-03-18
Tijd: 21:00