De Moord Tussen Kaag & Braassem… lost u het op?

Kaag en Braassem – Op 21 en 24 februari en op 14 en 17 maart is in Tussen Kaag & Braassem plaats delict voor een feest.
Die avond wordt Paul van Oesteren, oprichter en voorzitter van Van Oesteren Bloemig, gehuldigd voor zijn 30 jaar stevig leiderschap aan deze inmiddels grote onderneming. Hij viert dit samen met zijn vrouw Paula, beste vriend en financieel man John, dochter en officemanager Doris en natuurlijk Pieter, zijn schoonzoon en vice president van Van Oesteren.

U bent daarbij van harte uitgenodigd! Vanzelfsprekend kent u de heer van Oesteren en een aantal van zijn mede-feestvierders goed. Daarom wilt u zeker bij dit diner aanwezig zijn.

Dit is echt niet zomaar een diner, het is een moorddiner. En u bent niet enkel een zeer gewaardeerde gast, maar ook u ‘speelt’ uw eigen rol. Bij binnenkomst krijgt u uw eigen achtergrondinformatie over waarom u bent uitgenodigd op dit feest. U wordt vergezeld door anderen. Sommige kent u, anderen zijn wellicht nieuw. Tussen de heerlijke gangen door zult u fijne gesprekken, toespraken, het drama en de zoektocht naar een oplossing aan uw ogen voorbij zien trekken. En mogelijk heeft u de sleutel in handen om het verraad te doorzien.

Wilt u deelnemen aan dit moorddiner? De kosten bedragen €49.50 per persoon en u bent welkom 18.00 uur, we beginnen uiterlijk om 18.30. Hiervoor bent u niet alleen uitgenodigd bij de huldiging van de heer van Oesteren maar ontvangt u ook een heerlijk 4-gangen diner. Het zal een spannende avond worden, dat beloven we, maar wat en door wie, dat is deels aan u om uit te zoeken!

P.S. De doorgewinterde speurneus heeft het moorddiner wellicht vlot opgelost. We hopen dat u, ook dan, andere zal helpen met een avond vol spel. Reserveer nu uw tafel via info@tussenkaagenbraassem.nl of bel 071 – 331 10 07

Datum: 21-02-18
Tijd: 18:30