Bekijk hieronder de gevonden resultaten. Of vul hierboven een andere zoekterm in.

Kennismakingsmiddag groep-8 op Bona in Roelofarendsveen

Roelofarendsveen – Het Bonaventuracollege heeft op woensdagmiddag 29 november een kennismakingsmiddag voor leerlingen van groep 8 van de basisscholen in de regio Kaag en Braassem. De middag staat in het teken van kennis maken met de Sport, Expressie- en Techniekklassen … Lees verder »

Na 36 jaar politiek actief stopt Ton van Velzen

Kaag en Braassem – Ton van Velzen (61) stapt na de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 definitief uit de plaatselijke politiek. Na vier hart aanvallen wordt het hem echt te zwaar om nog enkele jaren aan zijn 36 jaar actieve … Lees verder »

Oplettende burger; top!

Rijnsaterwoude – Maandagavond 13 november was een inwoner uit Rijnsaterwoude getuige van de diefstal van een aantal hekwerken van een (gemeentelijke) bladkorf. Zij heeft hierop het kenteken genoteerd en de politie gebeld. Dankzij de oplettendheid van deze inwoner is de … Lees verder »

Winderig en guur

Regio – Het wordt vandaag een natte vrijdag. In het weekend wordt het gevoelig kouder met maxima rond 7 graden en is er een afwisseling van zon en buien. Die buien kunnen zelfs een winters tintje hebben. Vrijdagochtend is het grijs … Lees verder »

Noodstop van trein op HSL spoor

Rijpwetering – Vanavond om 21.01 kwam er een melding binnen bij de meldkamer dat er een trein ter hoogte aan de Zuidweg in Rijpwetering een noodstop had gemaakt vanwege rookontwikkeling. De hulpdiensten uit de regio rukten massaal uit. Het bleek … Lees verder »

Sinterklaas en de zwarte Pieten de ijsbaan op

Woubrugge – IJsclub Woubrugge heeft de Sint en zijn zwarte pieten uitgenodigd om de schaatsende jeugdtalenten op het ijs te verrassen met hoog bezoek. Zaterdagmiddag 25 november bezoeken ze de lessen op de Uithof in Den Haag. Dinsdag 28 november … Lees verder »

Kerstvakantie met VAK Alkemade

Roelofarendsveen – Tijdens de komende kerstvakantie organiseert de Stichting Vakantiespelen Alkemade twee leuke activiteiten. Allereerst is op 28 december de Sportinstuif in De Tweesprong in Roelofarendsveen. Het wordt een sportieve dag waar je vijf workshops kunt volgen van vijf verenigingen. … Lees verder »

Open Veense Blacklight kampioenschappen

Kaag en Braassem – Ook dit jaar organiseert TTV De Treffers weer de Open Veense blacklight kampioenschappen tafeltennis. Zaterdag 16 december is het zover. Het gaat om een standaard bat dubbeltoernooi. Het thema dit jaar is: Superhelden. Inschrijven kan oa. … Lees verder »

LV Plantaris’ One & Only marathon overhandigt sponsorcheque

 Oude Wetering – Mark van Klink, bestuurslid van de tafeltennisvereniging De Treffers, nam als eerste de cheque in ontvangst.  De Treffers is dit jaar gestart met hun jeugdplan PingPongPlay en Superstar. PingPongPlay is gericht om kinderen (4-7 jaar) spelenderwijs kennis … Lees verder »

Glasvezel voor buitengebied weer stap dichterbij

Kaag en Braassem/Nieuwkoop – Al in 2016 is een burgerinitiatief vanuit de gemeentes Kaag en Braassem en Nieuwkoop gestart om een glasvezelnetwerk te realiseren in de buitengebieden van Kaag en Braassem en Nieuwkoop. Met het vinden van een investeerder heeft … Lees verder »