Bekijk hieronder de gevonden resultaten. Of vul hierboven een andere zoekterm in.

Zomermarkt op basisschool de Kinderbrug

Rijpwetering – De zomermarkt op basisschool is vrijdag 22 juni vanaf 15.15 en is om ongeveer 17.30 uur. Er is van alles te doen, o.a.: • podium optreden: dansen, zingen, acrobatiek…. • verkoop van planten, stekjes, kaas e.d. • boekenmarkttot … Lees verder »

Speciaal koffieconcertochtend voor 65+ers

Oude Wetering – Vrijdag 6 juli is er voor alle 65+ers in Oude Wetering en omstreken een koffieconcert langs de Wetering in De Spreng. De bezoekers worden dubbel getrakteerd: op de zangkunsten van De Ringvaartzangers én op een stuk taart. … Lees verder »

Informatiebijeenkomst Watergebiedsplannen Kaag & Braassem

Rijpwetering – Het hoogheemraadschap van Rijnland nodigt u als inwoner, belanghebbende en/of grondeigenaar uit voor een informatiebijeenkomst over Polder het Noordveen, Kaspolder, Drooggemaakte Veender- en Lijkerpolder, Veenderpolder te Kaag en Braassem. Tijdens deze bijeenkomst schetst Rijnland een beeld van de … Lees verder »

In Up Go midzomernacht volleybaltoernooi geslaagd

Roelofarendsveen – Zaterdag 16 juni vond voor de 5e keer het In Up Go midzomernacht volleybaltoernooi plaats. En het was net als vorig jaar een prachtige zomeravond om lekker te volleyballen. In Up Go was net als andere jaren weer … Lees verder »

Opleiding tot echte sloeproeiers

Hoogmade – Alle sporten in Kaag en Braassem zijn bijna allemaal gestopt voor de zomerperiode. Toch zin om lekker bezig te zijn? Bij ons kun je GRATIS komen sloeproeien! Wij dagen de jeugd tussen 15 en 18 jaar uit om … Lees verder »

HCC Alkemade Heren 1 toch nog kampioen

Leiden – Op de allerlaatste zondag 17 juni van het seizoen zijn de Heren van Hockeyclub Alkemade totaal onverwacht maar met volledige overtuiging kampioen geworden. Na een bloedstollende wedstrijd tegen de Leidse hockeyers van Creamvillage werd duidelijk dat het seizoen … Lees verder »

Reunie Basisschool Ter Does op 14 juli 2018; meld je aan!

Hoogmade – Afgelopen half jaar is er een nieuwe brede school gebouwd en daarom wordt de ‘oude’ school Ter Does (1972-2018) binnenkort gesloopt. Omdat er veel herinneringen liggen voor heel veel mensen, organiseren wij een reünie voor alle oud scholieren … Lees verder »

Wisselend weerbeeld

Regio – Maandag en dinsdag is het grijs met af en toe een buitje. In de loop van de dag klaart het breed op. Woensdag wordt prachtig met veel zon en 22-30 graden. Daarna wordt het weer koeler. Vanochtend is … Lees verder »

Perfecte Open Dag Waterrecreatie

Woubrugge – De 29ste Open Dag Waterrecreatie is, mede door de prima weersomstandigheden, perfect verlopen. Voorzitter Pim Laarmans is zeer te spreken over de gang van zaken. Een groot scala aan activiteiten, voor elk wat wils, de kraampjes goed bezet … Lees verder »

Met ruim 42 km/h op de fiets door de Kerkstraat denderen

Hoogmade – De 25ste editie van de Ronde van Jezuseik is een succes geworden met 66 deelnemers, prima weer, flinke belangstelling en een uitstekende sfeer, een jubileum waardig. Dat is de laatste jaren wel anders geweest met tanende belangstelling. Maar … Lees verder »