Bekijk hieronder de gevonden resultaten. Of vul hierboven een andere zoekterm in.

Raad tegen weg naar Máximabrug

Kaag en Braassem – De gemeenteraad heeft maandag 23 april een motie gesteund van het CDA om het bestuur van Alphen aan de Rijn duidelijk te maken dat de gemeente geen enkele medewerking geeft aan een verbindingsweg tussen de N446 … Lees verder »

Zwerfvuilacties Rijpwetering en Oud Ade

Rijpwetering/Oud Ade – Afgelopen zaterdag werden er in Rijpwetering en Oud Ade zwerfvuilacties gehouden door Stichting Groen Licht. Het was een stralende warme dag. Dus iedereen wandelen en fietsen. Dit had wel invloed op de deelname. In Rijpwetering gingen 6 … Lees verder »

Strengere regelgeving privacy

Regio – Er geldt nieuwe, strengere regelgeving op het gebied van privacy, de zogeheten Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vanaf 25 mei 2018. Werk aan de winkel. Die regels gelden ook voor verengingen. Dat is best ingewikkeld voor vrijwilligersorganisaties. Toch is … Lees verder »

Rotonde Vriezenweg nog 1 nacht dicht

Regio – De rotonde bij de N207 en de Vriezenweg in Leimuiden is gisternacht en vannacht afgesloten voor het verkeer. De weg wordt geasfalteerd en is tussen 20.00 uur en 06.00 uur afgesloten. Vanavond dus de tweede en laatste keer. … Lees verder »

‘Fijne afsluiter’ theaterseizoen in HAL60

Roelofarendsveen – Zaterdag 21 april was voor culturele organisatie WIJ Presenteert de laatste voorstelling van het seizoen in HAL60. Een bijzonder geslaagde avond met de voorstelling ‘Ooit’ van rasverteller Joep Onderdelinden. ‘Zien jullie iets aan mij,’ vroeg Onderdelinden toen hij … Lees verder »

Kaag en Braaasem Schoolhandbal Cup

Kaag en Braassem – Door de goede prestaties van de Nederlandse handbal dames is de bekendheid van handbal sterk toegenomen. Dat is ook bij ROAC merkbaar aan de instroom van nieuwe jeugdleden. Om de bekendheid bij de basisschool jeugd nog … Lees verder »

28ste Leidse Marathon weer door de Veen

Kaag en Braassem – Vrijwilligers gezocht voor de Leidse Marathon in rayon 06/Roelofarendsveen. Voor de 28e Leidse Marathon zijn wij nog op zoek naar sportieve en enthousiaste vrijwilligers die ons in Roelofarendsveen willen ondersteunen tijdens de Leidse Marathon. Wil je … Lees verder »

WVC blijft in 2de klasse na gestolen punten in Hillegom

Oude Wetering – Het was puzzelen deze week, de titanen strijd van vorige week had heel wat slachtoffers gemaakt. Door de afwezigheid van Anna Spruit, Bente Wesselman, Dian Huigsloot, Nienke Bakker en Renee van Veen, stonden we nog maar met … Lees verder »

Terug naar wisselvalligheid

Regio – De week begint met 13-18 graden veel frisser. Het is echter overwegend droog met in het westen de meeste zon. Later krijgen we wisselvallig en koel lenteweer. Vanochtend, maandag, is een kleine kans dat in het noordoosten nog … Lees verder »

Kleine Oase later open

Leimuiden – op facebook heeft de Kleine Oase dit bericht geplaatst: Nog nooit gebeurd in onze zwembad geschiedenis! Het gaat helaas niet lukken om op 28 april open te gaan. Ondanks de vele hulp van vrijwilligers is het ons nog … Lees verder »