Bekijk hieronder de gevonden resultaten. Of vul hierboven een andere zoekterm in.

49e Goedhart Drechtloop succesvol dankzij prachtig weer

Leimuiden – De organisatoren van de Goedhart Drechtloop konden vanmorgen 367 deelnemers verwelkomen. Onder uitzonderlijk goede omstandigheden konden de verschillende afstanden worden afgewerkt. Een heerlijk zonnetje en nauwelijks wind. Het was goed toeven in en rond Leimuiden. 10 Engelse mijl … Lees verder »

Oude sponsorkleding krijgt nieuwe bestemming

Woubrugge – De jeugdsponsor van VVW, De Keyzer Zekerheid, adviseur in schade-, inkomens- en pensioenverzekeringen, heeft via het project Asante Sane twee kinderen in Kenia geadopteerd. Eind december is via dit project ook gevraagd om (tweedehands) kinderkleding voor de kinderen … Lees verder »

ROAC zamelt geld in voor KWF Kankerbestrijding

Rijpwetering – Op zaterdag 5 mei vindt het ROAC bevrijdingsfestival plaats. Op deze dag probeert ROAC onder andere geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Mede-initiatiefnemer voor deze dag Martin den Dekker haalt samen met zijn zoon Noah ook op … Lees verder »

Woubrugge en Rohda ’76 delen de punten

Woubrugge – Woubrugge en Rohda ’76 hebben allebei een puntje overgehouden aan het onderlinge treffen. Op een koud en guur Sportpark Bateweg Noord was het spel niet altijd verwarmend, al vergoedde de spanning een hele hoop: 1-1. Woubrugge, dat met … Lees verder »

Late nieuwjaarsborrel VVD

Nieuwkoop – De VVD houdt op dinsdag 23 januari nog een nieuwjaarsreceptie. Evenals vorig jaar wordt deze bijeenkomst gezamenlijk met de netwerken Alphen aan den Rijn en Kaag en Braassem gehouden. Staatssecretaris Tamara van Ark Plaats van samenkomst is dinsdag … Lees verder »

Open repetitieavond Zangenoten

Roelofarendsveen – Zanggenoten kijkt vooruit: Op donderdagavond 18 januari is er weer een open avond. Na het concert ‘ O Holy Night ‘ gaat Zanggenoten de lijnen uitzetten voor onder andere een nieuw concert in oktober. Speelt u altijd al … Lees verder »

Kandidatenlijst CDA Kaag en Braassem vastgesteld

Kaag en Braassem – Het CDA afdeling Kaag en Braassem heeft haar kandidatenlijst vastgesteld. Dit gebeurde in restaurant “De Kromme Does” te Hoogmade. Een locatie aan het water. Water is wat alle 11 kernen met elkaar verbindt.  In de te … Lees verder »

BOA’s doen rondje “afval verkeerd”

Kaag en Braassem – Op veler verzoek deden onze BOA’s vrijdag 19 januari een rondje ‘verkeerd aangeboden afval’. Pas op, want als u wordt betrapt, kost u dat zo maar 90 euro. Samen houden we de buurt schoon.  

Nederlands kampioenschap Libre klein 2e klasse

Woubrugge -Biljartvereniging Woubrugge ontvangt van vrijdag 26 januari tot en met zondag 28 januari acht spelers die voor het biljartseizoen 2017-2018 gaan strijden om het Nederlands Kampioenschap libre klein 2e klasse. De wedstrijden beginnen op vrijdag om 19.00 uur, zaterdag … Lees verder »

Mantelzorg themacafé: cliënttevredenheidsonderzoek

Kaag en Braassem – De Mantelzorgondersteuning is al heel wat jaren actief en de Driemaster Kaag en Braassem, maar ook de gemeente, willen graag weten of wat wij doen naar tevredenheid van onze klanten is. In hoeverre helpen onze activiteiten … Lees verder »